HOROSCOP

196

Articole recomandate

Berbec: Se dezleagă noduri care îți consumau inutil resursele, chiar dacă nu îți dai seama imediat. Reperul care te va ajuta să înțelegi ce se petrece este sentimentul de ușurare, care se va accentua în timp. 


Taur: Trăiești o etapă de acumulare a unei înțelepciuni care îți va fi de folos toată viața. Lecțiile pe care le înveți au legătură cu familia și cu rolul pe care ți l-ai asumat în cadrul acesteia. 


Gemeni: Ești blocat în trecut și, chiar dacă observi acest lucru, îl consideri firesc, din cauza nenumăratelor dezamăgiri pe care le vezi în prezent. Fii puțin mai optimist. 


Rac: Experiența acumulată te poate induce în eroare, în special când judeci situația actuală din relația de cuplu sau din alte parteneriate luând ca reper lucruri întâmplate în trecut. 


Leu: E vremea cheltuielilor sau a achitării unor obligații pe care ți le-ai asumat cândva, când vremurile erau mai însorite și nu te gândeai că va veni și acest moment. 


Fecioară: Există o diferență prea mare între ceea ce îți dorești tu să ai și să faci la locul de muncă și condițiile reale. Aceasta poate fi motivul multor probleme care te macină. 


Balanță: S-ar putea să te surprindă comportamentul ambiguu al unor oameni prea lași ca să își asume o alegere clară, fiindcă presupun că le va fi mai greu. 


Scorpion: Vrei neapărat să ajungi la o înțelegere cu unul dintre parteneri, una care ar aduce un progres pentru amândoi, deși pe teren scurt doar avantajele tale sunt mai mari. 


Săgetător: Ai nevoie de o clarificare a unor valori. Apreciezi banii, poate sunt undeva pe primele locuri, dar tu ești cel care îi produce, iar valoarea pe care le-o atribui este a ta. 


Capricorn: Atenția îți este ocupată cu responsabilitățile care te țin departe de familie, dar și în familie sunt câteva puncte nevralgice de care ar fi bine să te ocupi. 


Vărsător: Vei fi mai senin și mai liniștit, dacă vei reuși să lași în trecut rănile și dezamăgirile provocate de cei pe care îi iubești, fără să aștepți nimic în schimb. 


Pești: Ești foarte atent la anumite evenimente care au o legătură strânsă cu trecutul apropiat. Problema e că nu îți folosește la nimic să vânezi greșelile apropiaților.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Acum sunt funcționar public!
Marţi, 28 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Serviciile secrete ale țărilor lumii
Marţi, 28 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Al cui tată este cel mai rapid?
Luni, 27 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Doi studenți prinși cu iarbă…
Pagina a fost generata in 0.8371 secunde