HOROSCOP

201

Articole recomandate

Berbec: Ești atent la propriile dorințe, pentru că le folosești ca motivație principală pentru eforturile pe care le depui la locul de muncă și nu numai. Cât de curând vei culege și roadele muncii. 


Taur: Spre finalul zilei, lucrurile vor fi mai clare, inclusiv faptul că oamenii din jur au aceleași preocupări ca și tine: vor să își protejeze interesele proprii. 


Gemeni: Dacă ai avea suficientă răbdare, ai vedea cum îți motivezi singur alegerile care conduc la complicații de care apoi tot tu te plângi, în forul tău interior. 


Rac: E ceva mai greu să ieși din starea de tensiune astăzi, dar este necesar și niciun efort nu ar trebui să fie prea mare ca să atingi acest scop. Nu uita că în viață trebuie să te mai și relaxezi puțin. 


Leu: Odată cu avantajele prieteniilor, vin și riscurile de care trebuie să fii conștient, ca să nu ajungi în situații imposibile, din care nu îți dai seama cum ai putea ieși. 


Fecioară: Ai nevoie de coordonate clare ca să poți judeca situațiile pe care nu le înțelegi decât parțial sau deloc. Acestea se capătă însă în timp, odată cu înțelepciunea. 


Balanță: Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să observi ce fac cei din jur și ce îi motivează, ca să știi cum pot fi ajutați să nu consume inutil resurse prețioase. 


Scorpion: Este suficient să îți propui să ai ceva mai multă răbdare, chiar și în situațiile presante, și vei obține rezultatele dorite, iar aceasta va fi o surpriză inclusiv pentru tine. 


Săgetător: Ești capabil să vezi clar ce anume este incorect în ceea ce faci, dar, pentru a opri aceste acțiuni, este nevoie de ceva mai mult și nu e vorba de voință. 


Capricorn: Vrei să ajungi la o înțelegere cu partenerii de cursă lungă, dar în termenii tăi, iar asta e foarte greu. Ai impresia că protejarea propriilor interese este singura opțiune viabilă. 


Vărsător: Te poate cuprinde o revoltă accentuată, care să nu ducă la nimic bun și să îți servească drept suport pentru decizii neinspirate, destinate să te răzbune. 


Pești: Te interesează propriile restanțe, deși nu sunt prioritare. Dorințele nu pot fi controlate foarte ușor și, dacă le urmezi, te-ai putea trezi în situații dificile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cine te-o fi pus oare să minți…
Joi, 30 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ce îl omoară pe un soț gelos?
Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Acum sunt funcționar public!
Pagina a fost generata in 0.6663 secunde