Horoscop

169

Articole recomandate

Berbec: Poate fi o zi melancolică, în care să preferi să îți amintești vremurile bune din relațiile cu cei dragi, chiar dacă aceștia se află încă lângă tine.


Taur: Încerci să judeci situații din prezent pe baza unor experiențe de mult trecute. Poate că așa vei căpăta mai multă siguranță interioară, dar concluziile ar putea să nu fie corecte.


Gemeni: Cea mai bună alegere, în această perioadă, este să observi mai mult, cu calm, și să lași concluziile pentru altădată, când situația va fi mai limpede.


Rac: Te pot cuprinde regretele, din cauza unor schimbări cu care nu ai fost de acord, mai ales în relațiile de parteneriat, în colaborări sau în asocieri.


Leu: Te poți încurca singur în propriile gânduri și emoții negative, pe care nu le vezi așa cum sunt, ci le consideri firești, logice.


Fecioară: Există riscul să amesteci lucruri care nu au avut niciodată legătură între ele, doar ca să îți argumentezi concluziile pesimiste la care vrei neapărat să ajungi.


Balanță: S-ar putea să faci unele confuzii nedorite, pentru că ții cont doar de propriile nevoi. În plus, ai tendința de a nu recunoaște contribuția altora la bunăstarea ta.


Scorpion: Experiențele din trecut au valoarea lor și te pot ajuta să te orientezi, numai că oamenii merită șansa de a nu fi judecați după un singur episod, fie el plăcut sau neplăcut.


Săgetător: Semnalele care vin de la cei din anturajul apropiat sunt derutante, poate și pentru că le acorzi mai multă importanță decât ar merita.


Capricorn: Vei fi tentat să aduci din trecut prea multe concluzii, unele dintre ele greșite, și pe baza lor să judeci prezentul, oamenii și situațiile pe care le trăiești acum.


Vărsător: S-ar putea să ajungi la concluzia că ziua aceasta e cam ciudată, pentru că absolut tot ce planifici cu atenție și în amănunt se răstoarnă, iar tot ce abordezi cu lejeritate merge foarte bine.


Pești: Este o zi în care rememorarea unor evenimente din trecut poate deveni motiv pentru abordarea greșită a unor situații din prezent. Avertizat fiind, poate eviți acest lucru.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Februarie 2020
Stire din Fun : Atunci când îi poți cere orice…
Luni, 03 Februarie 2020
Stire din Fun : Aventurile încep în bar…
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Românul poate trece de orice test!
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Cât este ceasul?
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Cum decurge anchetarea unui țigan
Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cine te-o fi pus oare să minți…
Pagina a fost generata in 0.797 secunde