Horoscop

186

Articole recomandate

Berbec: Te transformi într-un foarte bun observator al propriei vieți, pentru că ai remarcat, din experiență, cât de limpede gândești când nu te lași cucerit de emoții.


Taur: Îți evaluezi relațiile de serviciu și poți ajunge la concluzii utile, cum ar fi faptul că ai pe cine te baza pentru a obține rezultatele la care speri.


Gemeni: Este necesar să răspunzi la o întrebare spinoasă, legată de soarta relației de cuplu, deși igori cu brio problemele existente și ele se tot acumulează.


Rac: Este o zi în care lucrurile bune merg de la sine și ar fi bine să le lași în ritmul lor. Dacă ceva nu e corect, se va opri tot de la sine, acum sau ceva mai târziu.


Leu: Este complet inutil să încerci să menții controlul exclusiv asupra banilor și resurselor de care crezi că vei avea nevoie, deși nici tu nu știi prea bine pentru ce.


Fecioară: Ai strâns o grămadă nemulțumiri, cele mai multe dintre ele simple pretenții la adresa unor apropiați, care nu au însă habar de ele. Nu îți folosește la nimic această colecție negativă. Și nici faptul că nu comunici cu cei din jur.


Balanță: Există un schimb foarte bun între tine și anturaj, în sensul că ai o influență deosebită asupra celor din jur, dar și ei au aceeași putere asupra ta.


Scorpion: Poți să îți creezi singur o ocazie favorabilă, intrând în contact cu oameni speciali, de la care ai ce învăța. Totul este să vrei acest lucru.


Săgetător: Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te ocupi cu seriozitate de relațiile din familie pe care tot tu le-ai stricat, cu bună știință sau din nepăsare.


Capricorn: Ai ocazia să beneficiezi de bunăvoința unui superior sau a cuiva mai în vârstă din familie, cu condiția să fii și tu rezonabil și corect cu oamenii în cauză.


Vărsător: Poți vedea cu ochii tăi cât de important este ce le oferi celor dragi și ce efect poate avea orice gest frumos pe care îl faci. Vei avea numai surprize plăcute, dacă ții cont de acest detaliu.


Pești: Ai parte de o zi care îți poate aduce calmul de care ai atât de mare nevoie, cu condiția să fii mai atent la cei din jur, să asculți ce au de spus și să ții cont de solicitările lor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Februarie 2020
Stire din Fun : Atunci când îi poți cere orice…
Luni, 03 Februarie 2020
Stire din Fun : Aventurile încep în bar…
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Românul poate trece de orice test!
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Cât este ceasul?
Pagina a fost generata in 0.7852 secunde