HOROSCOP

185

Articole recomandate

Berbec: Ai șansa de a te revigora profund, dacă accepți ideea că unele situații nu pot fi controlate și poate că nici nu este nevoie de așa ceva. La orizont, noi perspective! 


Taur: De tine depinde rezultatul eforturilor de azi. Dacă vei fi calm, așezat și organizat, lucrurile vor merge bine, dacă nu, vei irosi resurse prețioase fără rost. 


Gemeni: Accepți, cu mare greutate, să le faci unele concesii celor dragi, doar pentru că ai resursele necesare în acest moment și nu ai ceva mai bun de făcut cu ele. 


Rac: Te uiți la viața ta și observi că e mai complicată ca oricând, deși ai crezut că ai intrat într-o etapă de limpezire. Adevărul este că ai intrat într-o etapă de limpezire, dar procesul este unul foarte lung. 


Leu: Ai posibilitatea de a-ți reveni pe toate planurile, dar nu imediat și nu așa de ușor cum reușeai altădată. Trebuie să depui ceva eforturi, dar merită! 


Fecioară: Este o zi care te invită la judecată sănătoasă, măsură și modestie în tot ce spui și faci. Întâlnirile se pot transforma în oportunități, dacă vei fi suficient de chibzuit. 


Balanță: Povara pe care o simți pe umeri este acolo pentru că ți-ai asumat-o, la un moment dat. Acum nu mai știi de ce ai făcut acest lucru și te descurajezi singur. 


Scorpion: Te refugiezi în gândul că, la un moment dat, vei ieși din toate problemele cu care te confrunți. Poate că ai dreptate, dar, dacă nu te implici în rezolvarea lor, nu vei scăpa de ele. 


Săgetător: Este important să ieși din zona ta de confort și să evaluezi altfel situațiile care nu îți sunt pe plac. Este un exercițiu util și va aduce rezultate care te vor surprinde. 


Capricorn: Sunt prea complicate și cu prea multe ramificații problemele din familie și au o legătură strânsă cu trecutul, de aceea nu le poți găsi o soluție atât de ușor cum ai vrea. 


Vărsător: Poate că îți scapă sensul unor evenimente din viața ta, dar acesta nu poate fi un argument ca să te îndoiești de existența unui sens, pe care îl vei descoperi, la un moment dat. 


Pești: Poate fi o zi în care să te consumi intens pentru nimic, dar să observi că a fost total inutil când e prea târziu, adică seara, când vei vedea că nu mai ai deloc rezerve de energie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 05 Februarie 2020
Stire din Fun : Domnișoară, o așa poziție…
Luni, 03 Februarie 2020
Stire din Fun : Atunci când îi poți cere orice…
Pagina a fost generata in 0.7902 secunde