Horoscop

172

Articole recomandate

Berbec: Tu stabilești limitele pentru propriile planuri de viitor și de aceea ți-ar fi de mare folos să ai în preajmă persoane optimiste, care să te influențeze în acest sens.


Taur: Există riscul unui schimb de replici acide cu cei din anturaj sau doar cu o persoană anume. Este expresia neputinței de a te bucura, pe care va trebui să o remediezi.


Gemeni: Te afli într-o situație cel puțin ingrată și nu știi cum ai ajuns aici. E posibil să descoperi motivele, dacă te implici în căutarea unei soluții reale.


Rac: Te concentrezi pe familie, dar vezi problemele nerezolvate, în loc să fii corect cu tine și să vezi unde ai fost și unde ai ajuns și ce eforturi ai făcut pentru asta.


Leu: Ești centrat pe tine, nu pentru că ai vrea, ci pentru că nu ai încotro, e prea mare tensiunea interioară ca să nu acorzi atenție suficientă acestor probleme.


Fecioară: Ești tentat să privești cu nemulțumire în urmă, pentru că nu ai primit ceva ce ți-ai dorit sau ceea ce ai primit este diferit de ce ai cerut. De fapt, nu faci decât să îți umbrești singur viața.


Balanță: Ești capabil să vezi ce ai reușit să împlinești și ce va trebui să lași în voia sorții, pentru că există alte forțe care se vor implica în desfășurarea viitoare a evenimentelor.


Scorpion: Te poți fixa, într-un mod nefericit, pe un schimb de replici neinspirate cu partenerii și astfel să îți strici singur ziua. La fel de bine poți depăși momentul, este de ajuns să vrei asta.


Săgetător: Ești vizat în mod direct de reproșurile directe sau voalate ale celorlalți. De tine depinde dacă vei înțelege ceea ce trebuie din ele sau nu.


Capricorn: Ca să eviți neînțelegerile care ți-ar putea umbri ziua, ar fi bine să dai dovadă de ceva mai multă bunăvoință și să lași viitorul în pace, să nu te grăbești să îl colorezi în nuanțe sumbre.


Vărsător: Cineva se exprimă prea mult, altcineva, prea puțin, tu stai într-un colțișor, atent la toate acestea, în loc să le faci tu ziua mai frumoasă celorlalți.


Pești: Este o zi care te poate răscoli, dacă vei permite acest lucru. Ai nevoie de un interval generos de timp pe care să-l petreci departe de orice sursă de stres care te depășește.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Martie 2020
Stire din Fun : Aveți grijă cu blondele!
Sâmbătă, 07 Martie 2020
Stire din Fun : Ouăle de aur și dorințele împlinite
Sâmbătă, 07 Martie 2020
Stire din Fun : Blondele în impas…
Sâmbătă, 07 Martie 2020
Stire din Fun : Unii polițiști nu pot fi ispitiți!
Pagina a fost generata in 1.2519 secunde