Horoscop

169

Articole recomandate

Berbec: Te atrag foarte mult gândurile rele, cele care îți amintesc de trădările unui apropiat. Ar trebui să le îndepărtezi de tine, așa cum numai tu știi, simplu și definitiv.


Taur: Ar fi bine să îți începi ziua cu toată rezerva de bunăvoință la îndemână, ca să găsești și soluțiile de moment și pe cele pe termen lung pentru problemele care apar azi.


Gemeni: Îți scapă multe informații și nu poți controla mai nimic din situațiile pe care le trăiești, mai ales pe cele neplăcute. Ai nevoie de liniște și de un pas în spate din orice problemă.


Rac: S-ar putea să te răzgândești în probleme pe care deja le-ai clarificat și să te lași dus de resentimente și de nemulțumiri către concluzii greșite.


Leu: Ești pe cale să îți colorezi viața în culori sumbre, din cauza regretelor pe care le aduci din trecut în prezent și pe care le transformi în motivații pentru acțiuni greșite.


Fecioară: Te pot lua pe sus propriile emoții și astfel să ajungi în situații neplăcute, din care să nu înțelegi mare lucru. Ca să eviți, atât cât se poate, așa ceva, va trebui să-ți ții firea.


Balanță: Îți pasă prea mult de chestiunile financiare, de ceea ce îți lipsește în acest domeniu. Situația se va schimba, pentru că a intrat deja într-o altă dinamică.


Scorpion: Este mai bine să devii tu factorul de echilibru în orice situație, decât să aștepți asta de la ceilalți. Complicațiile nu pot fi evitate, dar impactul lor poate fi mult diminuat, dacă vei fi suficient de atent.


Săgetător: Ții foarte mult la imaginea ta, mai ales la cea pe care o poți citi în comportamentul celor din anturajul apropiat. Ar trebui să știi că e falsă și că va cădea, la un moment dat, și această mască.


Capricorn: Există riscul să interpretezi greșit anumite gesturi sau replici rostite neglijent. Se pot strica relații care contează foarte mult pentru tine, din acest motiv.


Vărsător: Poți avea senzația că ai ajuns în punctul culminant al unor probleme din familie pe care nu le-ai putut rezolva. E ca un nod, dar nu e obligatoriu să te împiedici în el.


Pești: Ai în față o zi dificilă, presărată cu momente în care ai putea pierde controlul asupra propriilor reacții. Indiferent cât de îndreptățit te consideri, nu vei putea ocoli consecințele pe care aceste reacții le vor genera.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Martie 2020
Stire din Fun : Ce fumează Bulă?
Miercuri, 11 Martie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 2.0583 secunde