Horoscop

166

Articole recomandate

Berbec: Ești tentat să îți exagerezi probleme financiare, doar ca să îți justifici anumite atitudini sau planurile pe care le urzești în acest domeniu.

Taur: Revii la gânduri mai bune, ceva mai optimiste, în special în chestiunile financiare sau cele legate de resursele de care crezi că vei avea nevoie în viitorul apropiat sau mai îndepărtat.

Gemeni: Poate fi o zi deosebit de agreabilă, dacă vei alege să asculți mai mult și să vorbești mai puțin. În felul acesta, nici vorbele rele nu vor mai fi rostite.

Rac: Ai parte de o zi care te încurajează să revii la un mod de exprimare mai firesc, pe care l-ai rătăcit pe undeva și acum reușești să-l regăsești.

Leu: Reușești să ajungi la o înțelegere cu cei din familie, pe subiecte care au fost motiv de conflict. Unii dintre ei se poartă ca și cum nici nu ar fi existat vreo problemă.

Fecioară: Ți se potrivește invitația la dăruire pe care o aduce această zi. Vei primi o răsplată de mare preț pentru tine: căldură sufletească.

Balanță: Vei avea ocazia să comunici mai frumos, mai ușor și mai eficient cu toți cei dragi, adică se va îndepărta ceața care s-a lăsat de o vreme peste acest domeniu sensibil pentru tine.

Scorpion: Ai o ocazie neprețuită să descoperi nu doar propria sensibilitate la bunătate, pe care o cunoști deja, ci și bucuria pe care o poți face celor dragi.

Săgetător: Este posibilă o revenire la normal a situației la locul de muncă, dar nu fără zbucium și discuții tensionate. Și starea ta de sănătate poate începe să dea semne de revenire.

Capricorn: Noutatea zilei vine de la rude sau de la prieteni, care te inspiră să îți amintești cine ești cu adevărat: cel care este capabil să protejeze viața și să facă să se dezvolte tot ce îngrijește.

Vărsător: Vei reuși, începând de astăzi, să clarifici neînțelegerile care ți-au afectat relațiile importante și te-au împiedicat să ajungi la rezultatele dorite.

Pești: Vei reuși să descoperi mai ușor care îți sunt nevoile reale și cum anume poți să-i dai sufletului tău hrana de care are nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Martie 2020
Stire din Fun : Computerele ne depășesc!
Luni, 16 Martie 2020
Stire din Fun : Papagalul va ajunge în supă!
Sâmbătă, 14 Martie 2020
Stire din Fun : Soția nu a făcut astăzi nimic
Sâmbătă, 14 Martie 2020
Stire din Fun : Povestea de noapte bună pentru maturi…
Pagina a fost generata in 0.8277 secunde