HOROSCOP

162

Articole recomandate

Berbec: Știi deja că va fi necesară o curățenie generală foarte serioasă în relațiile cu toți cei din jur. Cei sinceri vor rămâne, ceilalți vor merge pe drumul lor. Azi o pornești pe acest drum.

Taur: Conflictul dintre plăcere și responsabilitate începe să devină un mecanism foarte important, care va domina existența ta de acum încolo și te va conduce la decizii importante.

Gemeni: Astăzi, încep să ți se limiteze toate plăcerile, ceea ce va aduce o schimbare foarte importantă în viața ta. De tine depinde cum vei duce această povară necesară.

Rac: Munca devine prioritatea ta, iar pe acest fond, se va contura o maturitate pe care nu ai avut-o niciodată, dar care va aduce roade frumoase.

Leu: Urmează o perioadă lungă de reorganizare și restructurare a personalității. Nu va fi ușor, dar este necesar și benefic pentru tine și apropiații tăi să faci asta.

Fecioară: Azi, începe un lung proces de selecție a priorităților tale reale, în special cele legate de relația de cuplu și orice altă asociere, parteneriat ori colaborare.

Balanță: Valoarea proprie, respectul de sine, resursele și cheltuirea lor înțeleaptă descriu, în linii mari, următoarea lecție de viață, pe care începi să o înveți chiar de astăzi.

Scorpion: Începând de astăzi, va trebui să dai dovadă de mai multă maturitate în tot ce este legat de gestionarea resurselor proprii și ale altora, dar care ți-au fost încredințate.

Săgetător: Vei avea parte de idei noi, de schimbarea unor convingeri, iar rezultatele acestor modificări vor depinde de tine, de disponibilitatea ta de a-ți recunoaște și accepta limitele.

Capricorn: Este prima zi dintr-o serie foarte lungă în care faci curățenie generală în planurile tale de viitor, în viziunea ta generală despre lume și viață. Iar asta îți va fi de folos pe termen lung.

Vărsător: Casa și familia, rădăcinile tale, vor deveni prioritare și vor ordona prioritățile tale timp de mai mulți ani. Astăzi este doar debutul acestui proces.

Pești: Începe o etapă foarte lungă și foarte serioasă de transformare a felului în care îți folosești calitățile și a celui în care privești locul pe care îl ocupi în lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Martie 2020
Stire din Fun : Câinele e în panică!
Vineri, 20 Martie 2020
Stire din Fun : S-o deschide ori ba parașuta?
Joi, 19 Martie 2020
Stire din Fun : Cine este tipa misterioasă?
Joi, 19 Martie 2020
Stire din Fun : Cofetarul se crede norocos!
Miercuri, 18 Martie 2020
Stire din Fun : Trulișor învață psihologie
Pagina a fost generata in 0.6774 secunde