Horoscop

396

Articole recomandate

Berbec: Faci planuri de viitor, chiar și în această dezordine pe care o percepi acut. Pentru tine e foarte simplu să te strecori prin toată gălăgia inutilă, să-ți faci ordine în gânduri și să vezi luminița de la capătul tunelului.

Taur: Este posibil să te trezești asaltat de vizite, discuții,invitații sau chiar provocări care vin de la cei din anturajul apropiat. Toate acestea îți pot da serios peste cap programul.

Gemeni: Ai parte de o imagine bună, dar asta numai în măsura în care ai ținut cont de reguli și i-ai respectat pe ceilalți la fel de mult ca pe tine și pe cei apropiați.

Rac: Este un moment de bilanț, un bilanț de care ai nevoie ca să știi ce ai de făcut de acum înainte în domeniile care contează, în special în relația cu familia, dar și în legătură cu evoluția profesională.

Leu: În cercul de prieteni s-a declanșat o avalanșă de schimbări care te afectează și pe tine. Poți pierde un apropiat, dar câștigi altul. Nu ai nici un fel de control asupra evenimentelor care urmează.

Fecioară: Ai parte de o zi intensă, cel puțin în relațiile cu cei dragi. Evenimentele care se anunță contează mai

puțin, importantă va fi reacția ta față de solicitările înaintate de rude sau prieteni.

Balanță: Urmează o mare frământare interioară, poate chiar o adevărată furtună. Aceasta nu va rezolva nimic, dar va lăsa în picioare, după ce va trece, ceea ce e cu adevărat important și durabil.

Scorpion: Agitația care te-ar putea cuprinde, mai ales în legătură cu problemele de la serviciu, nu este deloc constructivă, doar te va ține ocupat și vei neglija ceea ce contează cu adevărat.

Săgetător: Schimbarea vine peste tine, indiferent că o dorești sau nu, și va fi provocată tocmai de cei dragi, care au nevoie de noutate în viețile lor.

Capricorn: Se anunță noutăți, iar acestea vin de la apropiați de exemplu, de la partenerul de cuplu. Este o zi în care fiecare va dori să își impună punctul de vedere și se pot isca certuri.

Vărsător: Cam tot ce faci azi se învârte în jurul nevoii de a câștiga mai bine, de a-ți schimba nivelul de trai cu unul superior. Sunt șanse să și reușești, dacă vei fi suficient de disciplinat și de pus pe treabă.

Pești: Ai ocazia de a alege care dintre dorințele care nu îți dau pace merită să fie împlinită, în sensul de a face ceva pentru asta, și care trebuie amânată sau chiar dată uitării pentru totdeauna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 16 Aprilie 2020
Stire din Fun : La cumpărături cu copiii
Luni, 13 Aprilie 2020
Stire din Fun : Soția le știe pe toate!
Luni, 13 Aprilie 2020
Stire din Fun : Investigație în tren
Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Stire din Fun : Fata face trotuarul!
Pagina a fost generata in 0.5952 secunde