HOROSCOP

191

Articole recomandate

Berbec: Ai parte de sprijinul necesar pentru a da de firul înțelegerii evenimentelor folosindu-te de repere care nu sunt evidente, la prima vedere. Intuiția îți poate fi de un real ajutor în această perioadă.

Taur: Poți descoperi că ți-ai impus singur limite pe care chiar nu e nevoie să le respecți. Prudența este bună, în general, însă nu și acum, fiindcă te împiedică să vezi soluții care ți-ar prinde bine.

Gemeni: Te trezești în centrul atenției unui grup fără să fi dorit acest lucru și nu știi ce să faci în această postură. Poate nu este nevoie să faci nimic special, ci doar să fii tu însuți.

Rac: Intuiția funcționează excelent astăzi și ar trebui să ții cont de ceea ce îți șoptește. Însă, ca să îi poți auzi vocea firavă, ai nevoie de liniște interioară și asta e cam greu de obținut.

Leu: Ai șansa de a afla despre problemele unui apropiat și de a prinde din zbor informații care pot fi aplicate și în propria viață pentru chestiuni similare.

Fecioară: Este o zi specială prin faptul că îți sunt respectate sentimentele și nu mai ești nevoit să le sacrifici, indiferent cât de puternice ar fi argumentele raționale.

Balanță: Ești foarte ocupat cu propriile probleme, mai vechi sau mai noi, și este în avantajul tău acest lucru. Orice problemă exterioară mai poate aștepta, acum contează pacea sufletească.

Scorpion: Poți considera ziua de astăzi un dar, pentru că îți aduce o tendință mai puțin obișnuită, și anume dorința de a lua în calcul orice idee, oricât de ciudată ți s-ar părea la început. Deschiderea asta către noutate și inedit îți va prinde bine.

Săgetător: Ai mare nevoie de o schimbare de atitudine față de propriile sentimente, pentru ca acestea să ocupe locul care li se cuvine în viața ta. Fă ceva în privința asta înainte să fie prea târziu.

Capricorn: Este posibil să se contureze o altfel de rezolvare decât ai gândit tu pentru o problemă pe care o credeai foarte dificilă. E nevoie doar să fii deschis la nou și să asculți ce au de spus ceilalți.

Vărsător: Este în avantajul tău faptul că pui mai mult preț pe propria muncă, dar nu este la fel de bună și dorința de a obține, pe orice căi, recunoașterea acestei valori.

Pești: Ai parte de sprijinul dorit, de la cei de la care l-ai solicitat, pentru a merge mai departe cu planurile la care lucrezi demult. Te apropii de o realizare importantă și asta parcă îți dă aripi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Aprilie 2020
Stire din Fun : Cum te dă câinele-n primire
Miercuri, 22 Aprilie 2020
Stire din Fun : Vino jos, să vezi dacă nu sunt eu!
Pagina a fost generata in 1.6285 secunde