HOROSCOP

215

Articole recomandate

Berbec: Este suficient să îți dorești și vei reuși să te regăsești în munca pe care o faci. Trebuie doar să fii sincer și să accepți că și munca face parte din viață, la fel ca distracția, întâlnirile cu prietenii ori relaxarea.

Taur: Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te ocupi de cei din familie, să fii tu acela care cedează în cazul unui conflict și să încerci să îi înțelegi mai bine.

Gemeni: Ai de luat decizii în legătură cu domenii importante din viața ta, de exemplu, relația de cuplu sau evoluția profesională. Ambele domenii sunt o sursă de nemulțumiri pentru tine, în acest moment.

Rac: Comunici mult mai bine cu cei dragi, dar până la un punct. În momentul în care încerci să îți exprimi nemulțumirile, reale sau imaginare, pierzi contactul cu aceștia. Trebuie să te controlezi un pic.

Leu: Dacă te oprești puțin, vei înțelege că nemulțumirile tale, mai noi și mai vechi, sunt provocate, în principal, de faptul că te-ai fixat pe un singur scenariu. Ai obiceiul de a proceda așa. Poate că e nevoie de o schimbare în modul de gândire și planificare a lucrurilor.

Fecioară: Poți trăi cu impresia că cele mai multe dintre situațiile din viața ta se desfășoară haotic, dar, dacă te vei concentra puțin mai mult, cu calm, vei vedea că nu e deloc așa.

Balanță: Se face lumină, pas cu pas, în probleme care așteaptă acest proces de ani buni. Multe se vor clarifica, iar multe altele se vor rezolva, în acest mod, și de acum înainte.

Scorpion: Este o zi destul de tensionată, dar poți transforma aceste tensiuni în motivații pentru a te apropia mai mult de cei din anturaj, de a-i asculta și de a-i ajuta.

Săgetător: Este posibil să faci o confuzie, voită sau nu, între autoritate și recunoașterea valorii. Ar trebui să știi că nu este obligatoriu să ai o anume autoritate asupra celor care îți recunosc valoarea.

Capricorn: Ai suficiente informații și experiențe care să îți permită să decizi doar pentru tine cum trebuie abordate situațiile delicate din familie, cele care te neliniștesc atât de mult acum.

Vărsător: Gândul cel bun, pe ziua de azi, vine de la un prieten care te inspiră mereu în acest fel. Cauți motive de bucurie și bine faci, chiar dacă ai destul de multe lucruri pe cap.

Pești: Tendințele zilei sunt diverse și nu te orientează într-o anumită direcție. Pot să apară probleme noi în relațiile cu cei dragi sau să se încheie unele situații dificile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 30 Aprilie 2020
Stire din Fun : L-a numit prostănac!
Miercuri, 29 Aprilie 2020
Stire din Fun : Peștii cred în Dumnezeu!
Pagina a fost generata in 0.8504 secunde