HOROSCOP

192

Articole recomandate

Berbec: Poate dați o fugă în alt oraș, fie cu treabă, fie ca să luați o gură de aer proaspăt la sfârșit de săptămână. O să-i îndrumați pe copii, la școală și în activitățile extrașcolare.

Taur: Se poate să vă fie recalculată o muncă, niște produse și să aveți un profit cert. O să vă răsfețe cineva, poate vă invită la cafea, pentru că are ceva de spus referitor la relația voastră.

Gemeni: Poate c-o să vă puneți garderoba la punct, să vă duceți și la tuns, să mai faceți și un pic de mișcare, să reglați greutatea corporală. E animație la voi, sunt lucruri pe care să le reparați.

Rac: Vă pregătiți de o plecare, probabil cu treabă, o fi obligatoriu să rezolvați probleme de serviciu sau cu gospodăria din altă localitate. V-au rămas niște aspecte legate de sănătate de reglat.

Leu: Se poate să vă fie din ce în ce mai greu să-i mulțumiți pe șefi, dar găsiți voi o soluție, veniți cu strategii ingenioase și o să fie perfect. O s-aveți de făcut o evaluare a rezervelor financiare.

Fecioară: Poate-abia acum or să fie luate în considerare niște produse și-o să le valorificați, mai plătiți și voi din datorii. O să reactualizați acte, poate aveți de luat avize ca să începeți lucrul.

Balanță: O să dați un examen, un interviu, e de reglat o situație ca să puteți trece într-o altă etapă la școală sau în profesie. Se poate să vă interesați acum de o plecare pe care n-ați făcut-o când trebuia.

Scorpion: O să reapară cineva care nu și-a pierdut speranța c-o să puteți fi împreună și se poate să vă și nimerească sufletește. O să-ndreptați situații care necesită mici intervenții pe ici, pe colo.

Săgetător: O problemă de sănătate s-ar putea să vă zgândăre un pic și e bine să n-o ignorați, ci să țineți cont de ea, să vă menajați cât de cât. Aveți de recuperat bani și nu puteți lăsa lucrurile așa.

Capricorn: O să vă luați poate altă mașină dacă nu se mai poate repara, sau nu mai aveți încredere, nu vă mai simțiți în siguranță. O s-aveți de lucru la serviciu și apar și bani mai mulți în perspectivă.

Vărsător: Se poate să intre la plată și un proiect mai vechi, să luați bani din urmă și să aveți pentru facturi, rate și alte plăți. Poate-o să investiți niște bani în aparatură ca să dați randament și mai bun la slujbă.

Pești: Se pare că n-ați renunțat la ideea de a vă lua altă locuință și o să vizionați mai multe până să alegeți una. Vă înnoiți casa, dați bani pentru confortul alor voștri și o să puneți ceva de-o parte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Mai 2020
Stire din Fun : Țeapă cu grăsunica
Pagina a fost generata in 0.7395 secunde