HOROSCOP

131

Articole recomandate

Berbec: Revine cineva de care v-a fost dor și o să mai dați o șansă relației voastre de dragoste. O veste bună: vă scoate cineva la plimbare, luați parte la un spectacol în aer liber și o să fie revigorant.

Taur: O să plecați într-un dus-întors pentru câteva ore, undeva la aer, la pădure, poate și la malul mării dacă e mai aproape. Se pare că o să fiți ceva mai cumpătați cu banii și n-o să vă goliți buzunarele.

Gemeni: Poate plecați spre o zonă de agrement și vă-ntoarceți până diseară, c-aveți de lucru mâine și vreți să fiți în formă. O să puteți privi cu alți ochi o persoană care v-a spus cât de mult ține la voi.

Rac: O chestiune sufletească erodează pe dinăuntru și poate scăpați de ea, vorbiți cu cine trebuie, îi cereți iertare, îi spuneți ce simțiți. Vă faceți drum până la părinți, bunici, le duceți câte ceva bun.

Leu: O să cheltuiți bani dacă o luați din loc, măcar pe benzină și tot o să dați bani, dacă nu și pe mâncare, și alte răsfățuri. O să vă invite cineva la un grătar în alt oraș și o să vă repeziți până acolo.

Fecioară: Poate vă duceți la un spectacol, poate copiii organizează online o serbare și e o emoție colectivă. Poate valorificați niște produse, mai faceți și cadou o parte din ele, o să câștigați bani, dar o să și primiți.

Balanță: O să primiți o veste bună de la cineva care vrea să lucrați împreună și o să trebuiască să-i dați un răspuns, că vrea să vă apucați de treabă. Vine cineva care vrea să fiți din nou împreună.

Scorpion: Poate vă duceți la un picnic la pădure, în parc, să vă aerisiți, mai faceți și o drumeție, faceți ceva ca să vă dezmorțiți și să puneți sângele în mișcare.

Săgetător: Încă mai sunt speranțe de viață fericită în doi cu cineva care și-a schimbat în bine comportamentul față de voi și relația continuă. Întrevedere cu cineva drag pe care nu l-ați văzut de mult timp.

Capricorn: O să vină cineva în vizită și cel mai bine o să vă prindă să practicați un sport de agrement, să dați refresh stării de spirit. Poate dați o raită prin împrejurimi, cu bicicleta.

Vărsător: Poate vă duceți la un târg, o expoziție, să faceți achiziții sau pur și simplu să treceți în revistă exponatele. O să ajungeți în sfârșit la ziua cuiva de naștere sau logodnă, căsătorie.

Pești: Vă iau prietenii în plimbare la malul mării sau pe undeva mai aproape de casă, că aveți nevoie de aer proaspăt. Se poate să plecați chiar și cu trenul, dacă mașina e în service.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Iunie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Stire din Fun : De ce este bine să-ți asculți șeful
Sâmbătă, 13 Iunie 2020
Stire din Fun : Blonda și cowboy-ul dotat
Pagina a fost generata in 1.426 secunde