HOROSCOP

128

Articole recomandate

Berbec: Simți nevoia să te apropii de cei mai speciali dintre prietenii tăi, ca să împrumuți ceva din seninătatea lor. Cu siguranță ești în stare și tu să creezi o stare ca a lor.

Taur: Dincolo de apăsarea pe care o resimți din cauza unor responsabilități pe care ți le-ai asumat, există o parte bună a acestei zile, la care vei avea acces prin calm și bunăvoință.

Gemeni: Există multă dezordine în tot ce încerci să faci astăzi și, ca să nu crezi că e din cauza ta, ar fi bine să te limitezi la ceea ce poți face, fără eforturi ieșite din comun.

Rac: Ai acces la o altfel de înțelegere a unor probleme din familie, fără accente intense și fără cuvinte. Pur și simplu, prin apropierea de cei care te interesează, îți dai seama.

Leu: Astăzi, ideile circulă cu mai mare viteză, iar vorbele nu țin pasul, semn că ar fi bine să fii mai atent la ceea ce auzi, la ceea ce spui și cui te adresezi.

Fecioară: S-ar putea să fie nevoie de o minte limpede, cel puțin, ca să poți opri evoluția unor complicații care apar la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate.

Balanță: Ești inspirat și ceva mai liber în gândurile tale, ceea ce înseamnă că este un moment bun ca să îți clarifici anumite probleme interioare, să te eliberezi de unele obsesii.

Scorpion: Ar fi bine să fii ceva mai reținut, mai ales în familie, acolo unde sunt multe probleme care se acutizează pe zi ce trece pentru că, cel mai probabil, nu ai curajul de a vorbi despre ele.

Săgetător: Sunt posibile deplasări în interes de serviciu, care pot deveni o sursă de stres, chiar dacă nu te-ai fi așteptat la complicații. Dacă nu veți face vreo deplasare în interes de serviciu, poate fi și una în interes personal.

Capricorn: Poate că neplăcerile zilei de astăzi ar merita să fie ignorate, dar dacă semnalează anumite probleme relaționale, ar fi bine să ții cont de mesajul lor.

Vărsător: Te simți mai bine, reușești să îți înseninezi gândurile fără vreun efort special. Ar fi bine să îți menții starea și atunci când intri în contact cu cei din familie.

Pești: O nouă zi de inspirație, în care vei reuși să te organizezi mai bine, orice ai avea de făcut. Chiar dacă apar și unele complicații, nu vor reuși să te tulbure.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Iulie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Marţi, 07 Iulie 2020
Stire din Fun : Doctorul zice că o să mori…
Pagina a fost generata in 0.7379 secunde