HOROSCOP

132

Articole recomandate

Berbec: Există riscul să îți umbrești singur ziua cu tendința de a prelua din trecut numai nemulțumirile, neîmplinirile pe care acum le strigi în gura mare, fără să rezolvi ceva cu asta.

Taur: Îți complici singur viața, dacă te lași în voia unor gânduri negre cărora le-ai acordat prea multă atenție la un moment dat, iar acum îți afectează relațiile de serviciu.

Gemeni: S-ar putea să provoci supărări celor dragi doar pentru că ție ți se pare mai potrivit să îi refuzi, cu argumente solide, care pentru ei nu contează.

Rac: Vorbești o limbă a emoțiilor astăzi, dar cei din jur nu știu acest lucru și, cel mai probabil, nu vor înțelege nici ce vrei să spui, nici ce te nemulțumește. Încearcă să fii mai explicit.

Leu: S-ar putea să nu te poți înțelege cu unii dintre apropiați, dacă nu vei dori să le acorzi atenția care li se cuvine și care este necesară, ca să-i poți ajuta.

Fecioară: Este posibil să te grăbești prea mult cu anumite păreri, nici cu cele pe care le poți exprima, nici cu cele pe care le păstrezi doar pentru tine.

Balanță: Ai impresia, în mare parte greșită, că anumite persoane vor să îți nege meritele sau să îți diminueze contribuția la un succes obținut de echipa din care faci parte.

Scorpion: Există riscul să îți strici relațiile cu cei din mediul de la serviciu, doar pentru că nu vei dori să te abții și vei rosti vorbe care provoacă reacții negative.

Săgetător: Deși nu ești melancolic din fire, astăzi ai putea deveni așa, din cauza unor amintiri neplăcute de care te vei elibera doar printr-un efort conștient.

Capricorn: Ar fi bine să nu aduci în discuție ceea ce știi că îi supără pe cei apropiați și chiar să faci un efort ca să selectezi ceea ce știi sigur că le aduce bucurie sau îi încântă.

Vărsător: Te consideri dezavantaj de anumite probleme de la serviciu sau vezi munca pe care o faci acum ca fiind o povară prea grea pentru tine. Este alegerea ta.

Pești: S-ar putea să faci greșeli, fără intenție, față de cei dragi, dacă nu vei dori să ții cont de dorințele lor și de nevoia de a le acorda atenția pe care o merită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Stire din Fun : O vizită între sărbători…
Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Stire din Fun : Cei mai tari doctori din lume
Pagina a fost generata in 0.5685 secunde