HOROSCOP

123

Articole recomandate

Berbec: Te așteaptă o zi plină. Vei fi într-o stare de spirit relaxată. În week-end, ai face bine să te odihnești și să te desprinzi de rutina ta zilnică. Ieși la terasă cu prietenii și petreceți timpul savurând o gustare delicioasă.

Taur: S-ar putea să mergi la o petrecere în familie sau cu prietenii. Oricum ar fi, distrează-te, pentru că meriți după o săptămână plină de sarcini dificile la serviciu. O să fie o zi specială alături de cei dragi.

Gemeni: Te afli într-o stare de spirit relaxată și plină de pace interioară. Te poți bucura de lucrurile frumoase pe care ți le oferă viața. Vei găsi o soluție pașnică la o ceartă recentă.

Rac: Faci progrese la serviciu. S-ar putea să te chinui în primele ore, dar efortul îți va fi răsplătit. Dacă totul merge bine, s-ar putea chiar să primești o avansare.

Leu: Se prevede o zi calmă pentru tine. Ia lucrurile încet și cu calm dacă nu dorești să faci greșeli inutile. Doar încearcă să îți relaxezi mintea și lasă-ți grijile în urmă, păstrându-ți concentrarea pe prezent.

Fecioară: O înclinație spirituală puternică te va face să vrei să vizitezi locuri sfinte. Începe-ți pregătirea, deoarece această călătorie o să-ți aducă pace și liniște interioară. Nu va trebui să mergi mult, fiindcă sursele de cunoaștere sunt în apropiere.

Balanță: Beneficiezi de energii pozitive. O oportunitate să călătorești departe s-ar putea să apară. Deci, cei dintre voi care nu aveți pașaport ar trebui să vă faceți. Cel mai probabil, veți pleca spre aeroport curând.

Scorpion: O abordare clară și competitivă o să vă permită să preluați comanda. Inteligența și bunul simț, precum și comunicarea eficientă vă vor duce foarte aproape de atingerea obiectivelor. Folosiți această energie să îmbunătățiți anumite competențe.

Săgetător: Este timpul să sărbătoriți un eveniment în familie. Atmosfera de acasă va fi veselă și benefică pentru dumneavoastră. Folosiți această oportunitate să povestiți cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu ați mai vorbit de mult.

Capricorn: Planetele se aliniază pentru a vă veni în ajutor. Aveți nevoie de o soluție pentru a ieși dintr-o situație. Astăzi, s-ar putea să găsiți persoana potrivită care să vă dea un sfat salvator.

Vărsător: Astăzi, se prevede o ceremonie în familie, așa că scoateți cele mai frumoase haine și pregătiți-vă să ieșiți în oraș. Această ocazie s-ar putea să vă reunească cu rude de mult uitate.

Pești: O zi dificilă vă așteaptă. Trebuie să fiți pregătiți pentru problemele neplăcute care pot apărea în viața dumneavoastră. Acest lucru vă poate ține la limita răbdării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 August 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Joi, 27 August 2020
Stire din Fun : O nevastă țapănă de tot
Joi, 27 August 2020
Stire din Fun : Nu te ambala, cade singură!
Miercuri, 26 August 2020
Stire din Fun : Unde ai găsit cireșe pe vremea asta?
Pagina a fost generata in 0.7029 secunde