HOROSCOP

Vineri, 09 Iulie 2021, 07:30
284

Articole recomandate

Berbec: Nimic nu îţi este pe plac, nimeni nu îţi intră în voie. Această atitudine riscă să creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită.

Taur: Din dorinţa de a face totul ca la carte, apar unele certuri în relaţia cu partenerul de viaţă. Nu încerca să justifici alegerile făcute, nu eşti deloc obligat.

Gemeni: La locul de muncă, linişte totală. În relaţia de cuplu, contrariul. Trăieşti viaţa la cote maxime şi nu te sfieşti să arăţi că eşti mulţumit cu tine şi cu deciziile luate.

Rac: Nu mai număra atât de mult câte părţi negative are partenerul de viaţă. Concentrează-te pe aspectele frumoase ale relaţiei. Vei vedea că este soluţia cea mai bună.

Leu: Apar lucruri neprevăzute pe ultima sută de metri, aşa că te sfătuim să nu îţi faci un program foarte strict. S-ar putea să ai de făcut câteva drumuri scurte în interes personal.

Fecioară: Banii nu sunt o problemă, pentru că munceşti mult şi ştii că doar aşa poţi fi împlinit din punct de vedere financiar. Altfel, nici nu ai fi unde eşti acum.

Balanţă: Încearcă să accepţi şi sfaturile unor persoane în vârstă, chiar dacă ţi se par demodate. Vei vedea că au menirea lor şi te vor ajuta mai mult decât speri.

Scorpion: Imaginaţia atinge cote impresionante azi. Creezi un plan de atac care te va ajuta să ieşi din impasul în care te afli. Asumă-ţi lucrurile pe care le faci!

Săgetător: Eşti iritat şi nu este exclus să ai o reacţie dură faţă de partenerul de viaţă. Te sfătuim să îţi schimbi atitudinea dacă nu doreşti să ajungi la o ceartă în toată regulă.

Capricorn: Ambiţia de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară te poate face să neglijezi planul sentimental. Nu este exclus să ai discuţii cu partenerul de viaţă, tocmai din cauza orgoliului tău dus la extrem.

Vărsător: Ai soluţii bine gândite pentru orice problemă şi eşti apreciat de colegi şi de partenerul de viaţă. Profită de acest aspect pentru că te încarcă de energie!

Peşti: Dimineaţă, o serie de evenimente neaşteptate te împiedică să îţi respecţi programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferi un eşec.

Articole din aceeaşi secţiune

Vineri, 09 Iulie 2021
Stire din Fun : Defect sau avantaj?
Vineri, 09 Iulie 2021
Stire din Fun : Standardul la mafioți!
Vineri, 09 Iulie 2021
Stire din Fun : Capcanele unei întâlniri amoroase
Vineri, 09 Iulie 2021
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 09 Iulie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 08 Iulie 2021
Stire din Fun : Cu cine te înşală soţia
Joi, 08 Iulie 2021
Stire din Fun : Cele şapte paradoxuri feminine
Joi, 08 Iulie 2021
Stire din Fun : Bestie de femeie
Joi, 08 Iulie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 07 Iulie 2021
Stire din Fun : Agenţii secreţi în luna de miere
Miercuri, 07 Iulie 2021
Stire din Fun : Acesta-i cel mai necinstit lucru!
Miercuri, 07 Iulie 2021
Stire din Fun : Noroc sau ghinion?
Pagina a fost generata in 0.2826 secunde