HOROSCOP

143
HOROSCOP - logohoroscop-1630589593.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este o zi care te poate brusca prin diversitatea situațiilor care nu îți sunt pe plac. Dacă vei alege să le ignori, vei reuși să temperezi și propriile reacții față de ele.

Taur: Singura problemă reală a zilei este să ții sub control, atât cât vei putea, impresiile greșite despre propriul viitor, pe care ai tendința de a-l colora în tonuri sumbre.

Gemeni: Poți aluneca foarte ușor spre pesimism și chiar mai mult de atât, din neglijență sau pentru că îți lipsesc anumite informații esențiale, care ți-ar putea schimba calitatea vieții.

Rac: Poți trăi cu impresia că piedicile de care te lovești sunt create ca să îți facă viața mai grea decât ar putea fi. Dar, dacă te gândești mai bine, nu îți folosește la nimic să crezi așa ceva.

Leu: De la tine pot porni dispute de tot felul și poate ar fi bine să te întrebi cum de te urmărește această furtună, în ce fel e legată ea de tine.

Fecioară: S-ar putea să te surprindă neplăcut mai multe situații, inclusiv unele în care sunt implicate persoane apropiate. Este necesar să nu te lași dus de valul emoțiilor negative.

Balanţă: Tendințele zilei sunt diversificate, dar cele negative au o putere de atracție mai mare, așa că va trebui să faci un efort ca să rămâi pe drumul cel bun.

Scorpion: Poți vedea prin ceața densă care se instalează întreaga zi și nu se dă dusă. Trebuie doar să îți păstrezi mintea limpede, dar nu va fi ușor deloc.

Săgetător: Sunt posibile adevărate confruntări cu persoanele importante din viața ta. Motivele sunt serioase, la fel și tonul discuțiilor, dar este esențial să cauți soluții, nu să ții la ceartă.

Capricorn: Este o zi deosebit de complicată, pe care o vei gestiona mai bine, dacă îți vei propune chiar de la primele ore să fii tu cel care oferă soluții, care construiește ceva bun.

Vărsător: Dacă vezi că te încurci în idei, nu îți găsești cuvintele ca să te poți exprima, ar fi mai bine să te întrerupi și să ceri o amânare, dacă sunt probleme importante de rezolvat.

Peşti: Ai în față o zi care îți va pune la încercare cele mai frumoase calități. Ca să faci față furtunii nervoase de astăzi, ai nevoie de un efort conștient și constant, ca să îți păstrezi calmul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Septembrie 2021
Stire din Fun : Aşa atingi cel mai fin bărbierit
Joi, 02 Septembrie 2021
Stire din Fun : Întrebări de la Sfântul Petru
Joi, 02 Septembrie 2021
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 02 Septembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Miercuri, 01 Septembrie 2021
Stire din Fun : Am auzit că divorţezi!
Miercuri, 01 Septembrie 2021
Stire din Fun : N-ai ce-i face, hai să ne relaxăm…
Miercuri, 01 Septembrie 2021
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 01 Septembrie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Marţi, 31 August 2021
Stire din Fun : Bătrânica la farmacie
Pagina a fost generata in 1.5544 secunde