Concurs Horoscop

327

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Întâlniți o persoană deosebită care vă cucerește și care vă poate schimba viața. Este posibil chiar să petreceți sfârșitul de săptămână împreună.
Taur (21 aprilie - 21 mai): După-amiază vă întâlniți pe neașteptate cu o persoană la care țineți mult și care vă invită la o petrecere. Aveți ocazia să vă revedeți cu prieteni vechi.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): După-amiază sunteți foarte ocu-pat cu pregătirile pentru o excursie sau o călătorie. Vă recomandăm să vă odihniți mai mult și să vă menajați sănătatea.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Vă sfătuim să profitați din plin de șansele care vi se oferă. Aveți posibilitatea să terminați o lucrare importantă, începută mai demult. Se pare că nu sunteți prea mulțumit de situația financiară.
Leu (23 iulie - 22 august): Doriți să faceți schimbări interesante, însă ar fi bine să le amânați pentru altă dată. S-ar putea să plecați într-o excursie împreună cu persoana iubită.
Fecioară (23 august - 21 sep-tembrie): Dimineață aveți senzația că persoana iubită vă neglijează și simțiți nevoia să primiți sfaturi și încurajări. Vă recomandăm să fiți mai sociabil, pentru că riscați să deteriorați relațiile cu anturajul.
Balanță (22 sep-tembrie - 22 oc-tombrie): Vă face o deosebită plăcere să vă reîntâlniți cu o persoana pe care o apreciați și cu care nu v-ați văzut de mult. Aveți șanse să rezolvați probleme de familie pe care le-ați tot amânat.
Scorpion (23 oc-tombrie - 21 no-iembrie): S-ar putea să rămâneți mai mult la serviciu, din cauza unei situații neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervați. Este posibil să cumpărați ceva important pentru casă.
Săgetător (22 no-iembrie - 20 de-cembrie): Vă sfătuim să evitați afacerile cu grad mare de risc. Ar fi bine și să nu vă forțați norocul și să nu alergați după câștiguri necuvenite. Riscați să pierdeți bani și, mai rău, să aveți probleme cu legea.
Capricorn (21 de-cembrie - 19 ia-nuarie): Sunteți afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei co-laborări avantajoase. Tra-versați o perioadă în care aveți impresia că nu vă reușește nimic și că sunteți înconjurat de dușmani.
Vărsător (20 ia-nuarie - 18 fe-bruarie): Este posibil ca astăzi să faceți un pas important în viață.
Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu vă faceți griji. După-amiază, o rudă apropiată vă ajută cu bani.
Pești (19 februarie - 20 martie): Sunteți foarte comunicativ și puteți să legați o prietenie ade-vărată.
Dacă se va baza pe încredere și va fi presărată cu gesturi frumoase, sunt șanse ca această relație să dureze și chiar să ducă la căsătorie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Mașina - suprema grijă a bărbatului
Joi, 06 Ianuarie 2011
Stire din Fun : Întrebări de bun simț
Pagina a fost generata in 1.7357 secunde