horoscop

370

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Relațiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refu-zați comunicarea cu cei din jur și exprimați-vă clar, pentru a evita neințelegerile!
Taur (21 aprilie - 21 mai): Aveți tendința să criticați pe toată lumea. Nu exagerați, pentru că este posibil să jigniți o persoană mai în vârstă din familie. După-amiază plecați într-o vizită la prieteni.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Totul pare să vă meargă perfect. Sunteți nerăbdător să vă exprimați și să acționați. Nu vă grăbiți, pentru că riscați să faceți gafe regretabile.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Sunteți decis să faceți schimbări radicale în privința relațiilor sentimentale. Planurile pe care vi le-ați făcut pentru azi au mari șan-se de reușită, dar trebuie să aveți răbdare.
Leu (23 iulie - 22 august): Aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară care vă stresează de câteva zile. Este o zi bună pentru consolidarea prieteniilor și întâlniri cu persoane importante.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimineața aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. Fiți foarte atent cu banii și cu documentele, să nu le uitați pe undeva.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Vă indispun pierderile pe care le-ați suferit cu o afacere nerentabilă. Nu fiți pesimist, în curând va fi mai bine!
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu. Păstrați-vă calmul! Limitați-vă la activități de rutină!
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Dimineață primiți o veste proastă. Sunteți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. O persoană mai în vârstă vă va ajuta.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): S-ar putea să vă supărați pe un prieten care nu vă returnează un împrumut. Aveți răbdare și fiți înțelegător cu cei din jur.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Relațiile sentimentale se pot tensiona și mai mult, din cauza discuțiilor în contradictoriu. Fiți mai atent cum vorbiți.
Pești (19 februarie - 20 martie): Ar fi bine să vă rezolvați problemele importante dimineață. După-amiază, s-ar putea să fiți dezamăgit de un prieten în care ați avut încredere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Februarie 2011
Stire din Fun : Mama lui Ștefan cel bugetar
Marţi, 22 Februarie 2011
Stire din Fun : De ce trăim 80 de ani
Luni, 21 Februarie 2011
Stire din Fun : Dilemele unui șef
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Fun : Scrisoare din tabără
Pagina a fost generata in 3.8521 secunde