Horoscop

412
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Aveți grijă să nu risipiți banii.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Dacă vă căutați un alt loc de muncă, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoana mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): O rudă mai în vârstă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Nu alergați după profituri imediate. Cu răbdare și perseverență, veți reuși.

Rac (22 iunie - 22 iulie): O persoană cu expe-riență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Tratați cu seriozitate responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați.

Leu (23 iulie - 22 august): Aveți un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional. Nu neglijați problemele partenerului de viață.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți conta pe rude.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Aveți șanse să vă descurcați în afaceri cu cheltuieli minime. Nu neglijați odihna, ca să nu aveți probleme cu sănătatea!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineață nu aveți chef de nimic și vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflați că urmează să primiți o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moștenire sau vânzarea unei case.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Dacă intenționați să vă cumpărați o casă, azi aveți șanse reale. Sunteți foarte hotărât, dar nu vă grăbiți. Nu neglijați dorințele partenerului de viață.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Evitați speculațiile, pentru că riscați să aveți probleme cu autoritățile. Nu acționați în pripă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Aflați o veste care s-ar putea să vă schimbe concepția despre acumulările materiale. Cu toate problemele pe care credeți că le aveți, puteți reuși atât în afaceri, cât și în societate.

Pești (19 februarie - 20 martie): Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să cunoașteți o persoană deosebită, cu care să legați o prietenie durabilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 04 Martie 2011
Stire din Fun : Doi preoți la plajă
Joi, 03 Martie 2011
Stire din Fun : Un ateu în ghearele ursului
Miercuri, 02 Martie 2011
Stire din Fun : Cele zece porunci
Marţi, 01 Martie 2011
Stire din Fun : Gol în mijlocul maratonului…
Pagina a fost generata in 1.9129 secunde