Horoscop

334
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Nervozitatea v-ar putea pune în situații neplăcute, mai ales în cămin. Păstrați-vă calmul și terminați ce ați început.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Dimineață aveți de făcut mai multe drumuri scurte, în interes personal. Sunteți mai sensibil decât de obicei și aveți tendința să exagerați. Acordați mai mult timp odihnei.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Sunteți plin de energie și idei. Din cauza entuzismului, riscați să depășiți anumite limite. Nu provocați discuții în contradictoriu!
Rac (22 iunie - 22 iulie): Aveți ocazia să obțineți cu ușurință mici câștiguri financiare. Evitați speculațiile. Nu exagerați importanța sentimentelor și nu îi ignorați pe cei din jur.
Leu (23 iulie - 22 august): Sunt favorizate întâlnirile de afaceri și relațiile cu cei apropiati. După-amiază vă ocupați de probleme de familie, îndelung amânate. Țineți cont și de dorințele tinerilor din fami-lie.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): S-ar putea să aveți mici dificultăți în cămin, dar se vor rezolva rapid. Puteți să detensionați atmosfera cu o vorbă bună. După-amiază vă regăsiți buna dispoziție cu prilejul unei vizite la prieteni.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): O problemă sentimentală din trecut poate reveni în actualitate. Nu este exclus să vă certați cu partenerul de viață. Vă recomandăm să vă calmați.
Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Problemele sentimentale cu care vă confruntați ar putea să vă creeze o stare de confuzie. Vă sfătuim să nu încercați să vă descurcați singur. Apelați la prieteni!
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): S-ar putea să primiți musafiri din altă localitate sau să mergeți în vizită la rude. O persoană mai în vârstă vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investițiilor. Apatia și absența simțului practic vă pot conduce la deziluzii și la eșecuri. Vorbiți mai clar, ca să nu fiți înțe-les greșit! Relațiile cu persoana iubită sunt armonioase.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): O rudă apropiată vă cere un împrumut. Vă sfătuim să o ajutați, pentru că este vorba despre o problemă de sănătate.
Pești (19 februarie - 20 martie): Este o zi favorabilă studiului. Comunicați mai ușor cu cei din jur și puteți câștiga bine din tranzacții comerciale. Aveți ocazia să plecați într-o călătorie în interes personal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Fun : Ce face inginerul în Iad
Luni, 07 Martie 2011
Stire din Fun : 15 sfaturi pentru doamne
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Fun : Balada soțului prins în flagrant
Vineri, 04 Martie 2011
Stire din Fun : Doi preoți la plajă
Pagina a fost generata in 1.9292 secunde