Horoscop

384
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, acum este momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. Fiți prudent și păstrați-vă calmul.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, nu vă neglijați sănătatea. Găsiți-vă timp și pentru odihnă! Evitați cheltu-ielile, pentru că investițiile nu sunt favorizate.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Dacă puteți să plecați într-o excursie cu partenerul de viață, nu ezitați. Aveți idei originale, apreciate de anturaj. Nu vă implicați în activități importante.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineața aflați că nu mai trebuie să plecați într-o delegație.
Leu (23 iulie - 22 august): Începeți o serie de schimbări în cămin. Țineți cont și de părerile partenerului de viață. Puteți să vă faceți planuri de viitor. După-amiază primiți un cadou care vă impresionează.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Doriți foarte mult să faceți schimbări în casă și reușiți să faceți rost de banii necesari. Mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): S-ar putea să primiți un cadou consistent pentru casă. Aveți o zi foarte aglomerată, dar și satisfacția este pe măsură.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineața sunteți hotărât să terminați o serie de modificări începute în casă. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Sunteți preocupat de probleme legate de cămin. Dimineața aveți ocazia să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință. Evitați speculațiile.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Dimineață primiți o sumă importantă și reușiți să vă puneți în practică planurile de a face schimbări în casă. Evitați o ceartă cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor pe care le aveți de făcut!
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu traversați un moment foarte bun. Faceți-vă timp pentru problemele familiei. Spre seară, faceți planuri de călătorie.
Pești (19 februarie - 20 martie): Vă concentrați asupra familiei și a căminului. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. Nu luați nicio hotărâre fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 09 Martie 2011
Stire din Fun : John la vânătoare
Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Fun : Ce face inginerul în Iad
Luni, 07 Martie 2011
Stire din Fun : 15 sfaturi pentru doamne
Sâmbătă, 05 Martie 2011
Stire din Fun : Balada soțului prins în flagrant
Pagina a fost generata in 2.1309 secunde