Horoscop

344
Berbec (21 martie - 20 aprilie): S-ar putea ca o dispută cu o femeie din familie să vă dea de gândit. N-ar strica să vă întrebați dacă aveți o atitudine corectă față de cei din jur. Menajați-vă sănătatea!
Taur (21 aprilie - 21 mai): S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform așteptărilor și să rămâneți cu un gust amar. Nu vă descurajați! Pur și simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Gemeni (22 mai - 21 iunie): Chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat, relaxați-vă. Dimineață aveți de gând să cheltuiți o sumă importantă. Fiți prudent.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Nu este momentul să începeți noi activități. S-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții și să aveți parte de o dezamăgire. Ar fi bine să vă faceți un plan foarte strict.
Leu (23 iulie - 22 august): Fiți atent pe ce cheltuiți banii, ca să nu vă certați cu partenerul de viață! Ar fi bine să acordați mai multă atenție activității profesionale. Intuiția și îndrăzneala vă sunt de mare folos.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): S-ar putea ca partenerul de viață să nu vadă cu ochi buni intenția dumneavoastră de a demara noi activități. Fiți mai realist și abțineți-vă de la speculații.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Depășiți dificultățile cu ușurință și aveți succes pe toate planurile. Aveți noroc, mai ales la examene.
Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Reușiți să vă rezolvați problemele profesionale și de afaceri dând dovadă de îndrăzneală și curaj. Deși nu stați prea bine cu banii, după-amiază s-ar putea să plecați, totuși, într-o călătorie.
Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Călătoriile pe distanțe scurte, dialogurile și întâlnirile sunt favorizate. Aveți grijă la relațiile sentimentale. Fiți prudent și nu forțați lucrurile.
Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): Aveți un succes nesperat în afaceri și pe plan social. Colaborările merg foarte bine, iar prietenii vă ajută. Cu răbdare vor apărea și rezultatele muncii depuse.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Sunteți îndrăzneț și nu vă lipsește spiritul de inițiativă. Puteți avea satisfacții deosebite pe plan social și financiar. După-amiază aveți ocazia să petreceți momente plăcute în mijlocul familiei.
Pești (19 februarie - 20 martie): Aveți succes în activitatea profesională, grație ambiției și îndrăznelii de care dați dovadă. Reușiți să rezolvați cu ușurință toate problemele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Martie 2011
Stire din Fun : Asta da nevastă deșteaptă!!
Luni, 28 Martie 2011
Stire din Fun : Bețiv cu atestat
Sâmbătă, 26 Martie 2011
Stire din Fun : Cum să agăți o femeie în bar
Vineri, 25 Martie 2011
Stire din Fun : Barele cu icre de la perdele...
Pagina a fost generata in 2.0351 secunde