horoscop

388
Berbec (21 martie - 20 aprilie): S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveți mici probleme în cămin. Financiar nu stați prea bine, dar fiți optimist! Banii vor apărea când veți avea nevoie.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Dimineață sunteți obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante!
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. După-amiază s-ar putea să primiți o sumă importantă de bani.
Rac (22 iunie - 22 iulie): Aveți tendința să fiți idealist și să credeți că puteți rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute!
Leu (23 iulie - 22 august): S-ar putea să fiți dezamăgit pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteți petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. Odihniți-vă mai mult.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Deși aveți multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul de lucru. Faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care poate intra în viața dumneavoastră.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Nu începeți activități noi, pentru că aveți tendința să vă grăbiți. Astăzi sunteți cu capul în nori și riscați să neglijați problemele importante.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Deși cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneți. Puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Dimineață vă lipsește simțul practic și vă irosiți energia. Colegii vă înțeleg și încearcă să vă ajute.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Vi se modifică programul pe neașteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveți șansa să faceți cunoștință cu o persoană care vă ajută într-o afacere.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): De dimineață s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteți evita. Amânați activitățile dificile, care necesită o concentrare intensă!
Pești (19 februarie - 20 martie): De dimineață sunteți hipersensibil și agitat, nu vă simțiți în apele dumneavoastră. Nu luați decizii importante, pentru că nu aveți un contact prea bun cu realitatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Aprilie 2011
Stire din Fun : Papagalul fără picioare…
Joi, 14 Aprilie 2011
Stire din Fun : Sânii reginei…
Miercuri, 13 Aprilie 2011
Stire din Fun : Ea este cea mai sexy femeie din lume!
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Fun : Mama mea e bestială…
Pagina a fost generata in 2.495 secunde