Concurs Horoscop

170

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Puterea creativă de care dispuneți vă îndeamnă să începeți o activitate nouă. Aveți toate șansele de reușită pe plan intelectual și sentimental. Nu neglijați odihna!

Taur (21 aprilie - 21 mai): În prima parte a zilei sunteți mai sensibil decât de obicei, iar relațiile cu anturajul ar putea fi ușor tensionate. Fiți prudent!

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Au loc schimbări importante, care vă oferă satis-facții deosebite. Activitatea inte-lectuală intensă și puterea crea-tivă de care dispuneți contribuie la succesul pe plan social.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Începeți ziua plin de optimism și cu o imaginație debordantă. Aveți toate șansele să vă faceți remarcat prin talentul artistic. Nu neglijați relațiile cu persoana iubită.

Leu (23 iulie - 22 august): Se pare că nu aveți niciun moment de relaxare, dar imaginația și ingeniozitatea vă ajută să finalizați tot ce v-ați propus.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Aveți șanse de reușită în tot ce faceți azi. Relațiile pe plan sentimental sunt excelente. Acordați mai multă atenție problemelor cu care se confruntă ceilalți membri ai familiei.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Doriți să vă băgați într-o afacere, dar nu aveți resursele financiare necesare. Dacă vă puneți la lucru imaginația, puteți face rost de suma necesară.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Zi favorabilă pentru planuri de viitor. Relațiile cu prietenii și cu partenerul de viață sunt excelente. Nu vă pripiți în luarea deciziilor importante!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): În prima parte a zilei sunteți cu capul în nori. Profitați de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie!

Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): Ar fi bine să folosiți talentul creativ de care dispuneți pentru rezolvarea problemelor profesionale. După-amiază primiți vizita unor prieteni de familie, în compania cărora vă simțiți foarte bine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Nu sunteți prea comunicativ și ar fi mai bine să amânați întâlnirile importante programate pentru astăzi. Dedicați-vă unor activități mai relaxante.


Pești (19 februarie - 20 martie): Aveți succes în toate activitățile din cămin, dar și din societate. Evitați speculațiile de orice fel, chiar dacă ideile dumneavoastră sunt apreciate, atât de parte-nerul de viață, cât și de cel de afaceri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Mai 2011
Stire din Fun : Politica pe înțelesul copiilor
Pagina a fost generata in 1.5292 secunde