Concurs Horoscop

276

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Sunteți pus în situația de a lua o hotărâre importantă pe plan sentimental. Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi prețioase. Nu stați prea bine cu simțul practic.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Dimineață s-ar putea să aveți o mică problemă senti-mentală. Cu o vorbă bună, puteți dezamorsa situația tensionată. Pe plan financiar, nu stați prea bine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Relațiile cu per-soana iubită sunt foarte bune și aveți ocazia să petreceți împreu-nă momente romantice, poate într-o excursie. Nu este exclus să cumpărați un obiect de valoare.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Dimineață sunteți din cale afară de sensibil, nu vă puteți concentra și este posibil să nu luați cele mai bune decizii. Ar fi bine să evitați investițiile și afacerile.

Leu (23 iulie - 22 august): Vi se propune să vă asociați într-o afacere. Nu vă pripiți în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveți dificultăți de concentrare.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimi-neață sunteți cam confuz. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere sau să începeți o colaborare, nu vă grăbiți. Con-sultați-vă și cu partenerul de viață.

Balanță (22 septem-brie - 22 octombrie): Azi, nu vă asumați niciun risc. Ar fi bine să evitați discuțiile cu o persoană mai în vârstă, care vrea să-și impună punctul de vedere.

Scorpion (23 octom-brie - 21 noiembrie): Dimineață s-ar putea să intervină ceva neprevăzut și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Faceți cunoștință cu o persoană importantă, gata să vă ajute.

Săgetător (22 noiem-brie - 20 decembrie): Se pare că aveți probleme de sănătate din cauza surmenajului. Munciți mai puțin și acordați mai mult timp odihnei.

Capricorn (21 decem-brie - 19 ianuarie): S-ar putea să aveți o neînțelegere cu prietenii. Temperați-vă agresivi-tatea! După-amiază aveți o stare de spirit mai bună.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Nu reușiți să faceți ce v-ați propus, din cauza obstacolelor care vă apar în cale. Nu dați vina pe membrii familiei pentru nereușitele de azi! Pur și simplu, simțul practic vă lipsește aproape total. Este indicat să evitați întâlnirile de afaceri.

Pești (19 februarie - 20 martie): S-ar putea să nu vă iasă toate planurile așa cum doriți. Un prieten vă propune să colaborați într-o afacere de pe urma căreia puteți câștiga bine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Fun : Înjurături delicate…
Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Fun : Surpriza…
Pagina a fost generata in 1.8182 secunde