Horoscop

401
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Este posibil să apară probleme pe plan sentimental. Neînțelegerile se clarifică după o discuție sinceră cu persoana iubită.

Taur (21 aprilie - 21 mai): Sunteți nervos din cauza unei vești neplăcute de la persoana iubită. Dacă nu vă stăpâniți impulsivitatea, puteți declanșa discuții aprinse cu cei din jur.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune și aveți ocazia să petreceți îm-preună momente romantice, poate într-o excursie.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Doriți să plecați într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viață nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din cămin să se tensioneze.

Leu (23 iulie - 22 august): Vi se propune să vă asociați într-o afacere. Nu vă pripiți în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveți dificultăți de concentrare.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dimineață sunteți cam confuz. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere sau să începeți o cola-borare, nu vă grăbiți. Consultați-vă și cu partenerul de viață.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Nu este momentul să vă asumați rolul de mediator într-un conflict. S-ar putea să greșiți și chiar să amplificați starea de tensiune. Dacă acordați mai multă atenție problemelor partenerului de viață, puteți evita o neînțelegere din familie, pe tema cheltuielilor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineața s-ar putea să intervină ceva neprevăzut și să fiți nevoit să vă schimbați programul. Faceți cunoștință cu o persoană importantă, gata să vă ajute.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Se pare că aveți probleme de sănătate din cauza surmenajului. Munciți mai puțin și acordați mai mult timp odihnei.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): S-ar putea să aveți o neînțelegere cu prietenii. Temperați-vă agresivi-tatea. După-amiază aveți o stare de spirit mai bună.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): În cursul dimineții, s-ar putea ca șeful să vă admonesteze pentru că nu ați terminat o lucrare la timp. O persoană mai în vârstă vă ajută să rezolvați repede situația.

Pești (19 februarie - 20 martie): Sunteți preocupat de afaceri și neglijați relațiile sentimentale. Din același motiv, în partea a doua a zilei, refuzați să mergeți într-o vizită la prieteni. Vă sfătuim să acordați mai mult timp partenerului de viață și prietenilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Iulie 2011
Stire din Fun : Glumițele de dimineață…
Sâmbătă, 02 Iulie 2011
Stire din Fun : Ideea inginerului…
Pagina a fost generata in 1.7185 secunde