HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele DUMINICĂ

458
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele DUMINICĂ - logohoroscop-1680873748.jpg

Articole recomandate

Berbec: Implicarea ta în problemele sentimentale va fi mai profundă decât în mod obișnuit. Pe de altă parte, vei fi și ceva mai suspicios, acest lucru putându-te pune în situația de a avea unele controverse cu partenerul.

Taur: Starea ta generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu vei avea probleme deosebite. Unele activități pe care nu le-ai rezolvat la timp îți vor răpi mai mult timp decât ai putea crede.

Gemeni: În relația ta de dragoste, lucrurile nu vor evolua chiar așa cum îți dorești. Dacă ai de lămurit ceva, nu este cazul să insiști să ai ultimul cuvânt.

Rac: La serviciu, vei avea discuții legate de bani, dar nu vei obține ceea ce îți dorești. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile așa cum sunt, pentru că rezolvările vor veni ceva mai târziu, dar te vor satisface.

Leu: La serviciu, vor fi multe de făcut, vei munci din greu și te va deranja faptul că superiorii ierarhici vor părea că nu-ți apreciază eforturile. Nu trebuie să fii îngrijorat, căci rezultatele nu se vor lăsa prea mult așteptate.

Fecioară: Te vei implica în diverse activități intelectuale, dar, în ciuda inspirației de care dai dovadă, ai putea greși cu ușurință. Încearcă să discuți cu cineva de încredere proiectele tale.

Balanță: Dorința de a te implica în activități noi va ieși în evidență și în domeniul serviciului. Este posibil să faci lucruri mai deosebite, ceea ce îți va aduce aprecierea atât a colegilor, cât și a superiorilor ierarhici.

Scorpion: Ai putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce îți poate aduce unele avantaje materiale, dar, dacă vei face greșeli, îți va încurca multe planuri.

Săgetător: Entuziasmul tău afectiv atinge limita superioară, dar comunicarea cu ființa iubită nu este chiar la nivelul la care te aștepți.

Capricorn: Ești dornic de a-ți petrece cât mai mult timp în compania persoanei iubite, dar, pe de altă parte, nu ai răbdare să-i asculți nemulțumirile. Dacă vei pleca urechea la sfaturile sale, ai putea avea o realizare în plan material.

Vărsător: Reușești să faci o bună impresie oriunde te vei duce. Ți se vor face complimente și vei fi în centrul atenției, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. Dacă vei încerca o mică escapadă sentimentală, nu vei avea ce regreta.

Pești: Chestiunile bănești te interesează parcă mai mult decât în mod obișnuit. Sunt șanse să câștigi ceva bani din activitățile profesionale, dar va trebui să muncești mult pentru asta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 09 Aprilie 2023
Stire din Fun : Nevasta, profesoară desăvârşită
Duminică, 09 Aprilie 2023
Stire din Fun : Lasă că ne socotim noi!
Duminică, 09 Aprilie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 06 Aprilie 2023
Stire din Fun : Afaceri în Franţa
Joi, 06 Aprilie 2023
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 05 Aprilie 2023
Stire din Fun : Anunţuri reale, să leşini de râs
Pagina a fost generata in 0.5607 secunde