HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în a treia zi de Paşte

318
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în a treia zi de Paşte - logohoroscop-1681744102.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai tendința să fii mult prea grijuliu, motiv pentru care cei din jur te suspectează că ceva nu este în regulă cu tine. Te-ai maturizat mult în ultimul timp în contextul unor întâmplări care ți-au arătat ce contează cu adevărat în viață.

Taur: Minunile se întâmplă dacă ai curaj să crezi în ele. Iar tu ai toate motivele să o faci, pentru că la câte lucruri frumoase sunt pe cale să ți se întâmple nici nu se poate altfel.

Gemeni: Ocupă-te mai mult de tine, pentru că te-ai cam neglijat în ultima perioadă. Nu lua în calcul schimbări dramatice, pentru că te vor băga în depresie. Ia-o treptat și vei reuși fără îndoială. Nu te mai subestima!

Rac: Nu lua în considerare sfaturile primite de la oamenii care au vrut să te dărâme în ultimele zile. Scopul lor nu este să te ajute, ci să te descurajeze. Fii tu însuți și nu accepta compromisuri doar de dragul unei bune imagini.

Leu: Ești entuziasmat din cale afară datorită ambiției care te-a lovit puternic. Drept urmare ai pus pe hârtie un plan și ești gata să treci la atac. Atenție la limbaj!

Fecioara: Zilele acestea ai o listă întreagă cu lucruri pe care trebuie să le faci. Cheful este zero, resursele financiare nu sunt nici ele prea mari. Cu toate acestea, trebuie să cauți soluții, pentru că de munca ta depind și alți angajați.

Balanță: Ești în criză de timp și trebuie să fii gata cu toate proiectele, actele de semnat și decizii de luat. Atenție, nu te grăbi, pentru că riști să dai totul peste cap acum, când chiar nu este cazul de eșec.

Scorpion: Ai așteptări nerealiste de la partenerul de viață, și asta pentru că te-ai cam obișnuit să îți cauți fericirea în stânga și în dreapta. Atitudinea ta trebuie schimbată în regim de urgență, pentru a salva o relație frumoasă, care promite multe.

Săgetător: Ai planuri mari de viitor, unele dintre ele chiar foarte îndrăznețe și pline de oportunități. Tot ce trebuie să faci este să te ții de treabă, pentru că în caz contrar lucrurile nu vor evolua în direcția bună.

Capricorn: Ești în plin scandal cu un membru din familie care nu vrea să-ți recunoască drepturile asupra unei proprietăți. Nu uita că niciodată nu este prea târziu să renunți la ceea ce nu te face fericit.

Vărsător: Chiar dacă este greu de crezut, uneori mai ai nevoie să lași de la tine și să crezi doar că lucrurile bune se vor întâmpla fără probleme. Nu uita, progresul se obține cu multă perseverență și dăruire.

Pești: Te sperie câteva lucruri care se prezintă mai dificile decât restul situațiilor prin care ai trecut. Ai două soluții: ori muncești în plus la dezvoltarea ta personală, ori ceri ajutor de specialitate. Nu renunța la visul tău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Aprilie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 17 Aprilie 2023
Stire din Fun : Lasă că ne înţelegem pe drum!
Luni, 17 Aprilie 2023
Stire din Fun : Nevasta, profesoara perfectă
Luni, 17 Aprilie 2023
Stire din Fun : Pleacă de aici, coloratule!
Luni, 17 Aprilie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 13 Aprilie 2023
Stire din Fun : Studentul şi foamea
Pagina a fost generata in 1.2902 secunde