Horoscop. Ce ne pregătesc astrele în această dimineață

211
Horoscop. Ce ne pregătesc astrele în această dimineață - logohoroscop1681402972-1681539156.jpg
Berbec: Primești un sprijin important pentru a rămâne optimist și pozitiv în tot ce faci. Numai că ai putea strica această tendință benefică prin atitudini greșite, care provin din neînțelegeri.


Taur: Te simți important și știi că prezența ta contează într-un proiect. Este un lucru bun, mai ales că e și adevărat, în mare parte. Dar, trebuie să știi că mai sunt și alții care gândesc și simt la fel.


Gemeni: Va conta, la finalul acestei zile, cât de puternic ai reușit să fii în fața asalturilor propriilor gânduri negre. Nu e mare lucru, dar nu ai dispoziția necesară pentru a le face față și aici e slăbiciunea.


Rac: Este important să ții cont de tot ce spun sau fac ceilalți, dar fără să uiți sau să dai deoparte ceea ce crezi tu. Până la urmă, este posibil ca adevărul să fie la mijloc, între cele două viziuni.


Leu: Este o zi destul de lejeră, dar la fiecare pas te pândește pericolul de a exagera cu gândurile negative sau concluziile pesimiste, care provin din neînțelegeri, nu au o bază reală.


Fecioară: Ar fi bine să îi lași pe toți în pace, nu la propriu, ci la figurat, adică să-ți liniștești gândurile care îi critică. Aceeași atitudine ar fi bine să o ai și față de tine, ca să nu te consumi degeaba.


Balanța: O idee foarte bună ar fi să nu pui la îndoială propriile sentimente, doar pentru că astăzi te simți altfel și ți se pare mai potrivit să le oferi mai multă libertate celor dragi.


Scorpion: Este important să îți oferi atâta libertate cât consideri de cuviință, dar să iei în calcul faptul că și celelalte persoane din familie pot face același lucru. Asta nu înseamnă, însă, că ești mai puțin important pentru ei.


Săgetător: Este o zi interesantă, cu numeroase momente în care vei simți nevoia să te destinzi, să acorzi mai multă atenție gândurilor senine. Este o etapă de schimbare, care trebuie luată ca atare.


Capricorn: Simți nevoia să te eliberezi de povara unor nevoi materiale care nu se mai termină și îți fac viața mai grea decât ar putea să fie. Este cel mai bun semn că ai nevoie și de o schimbare a priorităților.


Vărsător: Ți se potrivește energia acestei zile, te invită la o formă de relaxare a minții de care ai nevoie, măcar din când în când. Oricâte ai avea pe cap, nu rezolvi mare lucru dacă nu dai drumul tensiunii.


Pești: Este o zi bună pentru a te elibera de o povară de gânduri care nu sunt ale tale, nu ți se potrivesc și nici nu-ți folosesc la nimic. Le poți înlocui cu altele, mai luminoase, dacă vrei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 13 Aprilie 2023
Stire din Fun : Studentul şi foamea
Joi, 13 Aprilie 2023
Stire din Fun : O blondă revoltată…
Miercuri, 12 Aprilie 2023
Stire din Fun : Compasiune între sărmanii amanţi
Miercuri, 12 Aprilie 2023
Stire din Fun : Eşti bine, măăă?
Miercuri, 12 Aprilie 2023
Stire din Fun : Când soţia te înţeapă prin cuvinte
Miercuri, 12 Aprilie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 09 Aprilie 2023
Stire din Fun : Nevasta, profesoară desăvârşită
Duminică, 09 Aprilie 2023
Stire din Fun : Lasă că ne socotim noi!
Pagina a fost generata in 0.5546 secunde