HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest sfârșit de săptămână

354
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest sfârșit de săptămână - logohoroscop-1674242028.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt posibile surprize financiare, ale tale sau ale partenerului de cuplu. Oricum ar fi, tot bine e și vei simți că îți poți permite să visezi la schimbările mult dorite.

Taur: Este un moment bun pentru planuri de viitor, mai ales dacă ai unele probleme financiare, care trebuie neapărat rezolvate, în viitorul apropiat.

Gemeni: Este posibilă o revenire la relații firești cu o persoană din anturajul apropiat, dar și un impuls puternic pentru a menține armonia în relațiile cu anturajul, în general.

Rac: Este bine să le acorzi atenția cuvenită celor din anturajul apropiat pentru că de la ei vor veni și veștile bune, și informațiile de care ai cea mai mare nevoie acum.

Leu: Se schimbă ceva în felul în care abordezi tu problemele delicate de la serviciu, cum ar fi relația cu superiorii, sau schimbarea vine de la altcineva, care te înțelege.

Fecioară: Va conta orice lucru bun pe care îl faci acum, chiar dacă nu vei primi, imediat, vreo recompensă sau vreun răspuns pe măsura așteptărilor tale.

Balanţă: Se anunță noutăți de la și despre prietenii sau protectorii tăi. Sunt posibile evoluții pozitive ale unor situații care nu dădeau semne prea bune, până acum.

Scorpion: Este important să acorzi o atenție deosebită sferei sentimentale pentru că de acolo vine și inspirația cea bună, care te îndemnă la fapte bune și gesturi frumoase.

Săgetător: Intuiești că se petrece ceva, departe de privirile tale, dar nu ai acces la informații exacte despre acest subiect. Este bine să ai răbdare și să nu te gândești la lucruri rele.

Capricorn: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere, cu propria conștiință, ca să poți construi relații mai armonioase cu cei din mediul de la serviciu și de a te ocupa de starea ta de sănătate.

Vărsător: Te înnoiești astăzi, mai mult pe plan interior, dar se va vedea și în exteriorul tău această schimbare în bine. Devii mai senin, mai optimist și mai amabil cu cei din jur.

Peşti: Ai ocazia de a te reface, de a te gândi la altceva, de a te întoarce la optimismul tău curajos care te ajută să rezolvi problemele și să le vezi la dimensiunea lor reală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Americanul, englezul şi moldoveanul
Vineri, 20 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Ivan Turbincă, în inspecţie
Joi, 19 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Vizită neașteptată
Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Marea întâlnire cu mama soacră
Miercuri, 18 Ianuarie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 17 Ianuarie 2023
Stire din Fun : Doamna Nelly şi duşmanii
Pagina a fost generata in 1.1876 secunde