HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest sfârșit de săptămână

287
HOROSCOP. Ce ne pregătesc astrele, în acest sfârșit de săptămână - logohoroscop-1679665294.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai decis să amâni un proiect important, dar acum este timpul să arăți ce ai lucrat. Panica se instalează fără prea multe ezitări, pentru că ştii că şefii te vor mustra şi nu vei mai fi promovat.

Taur: Se anunţă un weekend bun. Primești multe vești frumoase azi, încât nici nu ai timp să le analizezi pas cu pas. Te bazezi pe intuiție și se pare că totul va merge ca pe roate.

Gemeni: O vizită neașteptată te cam pune pe gânduri și te face să te întrebi care este de fapt scopul real. Reușești în final să afli cum stau lucrurile și te liniștești. Oricum, nu îţi plac oamenii care vin fără să anunţe.

Rac: Ai acumulat câteva nemulțumiri și ești gata să rezolvi situația fără a sta prea mult pe gânduri. Adevărul este că în ultima perioadă te-ai cam ne-glijat.

Leu: Reiei o activitate care în trecut te făcea fericit și constați că lucrurile s-au schimbat radical. Reorientează-te spre lucruri cu adevărat necesare. În plus, fă pace cu tot ce ai trăit, ca să poţi merge mai departe.

Fecioară: Încercările tale de a te maturiza dau greș în condițiile în care cei din anturajul tău continuă să fie imaturi. Nu este un lucru chiar atât de rău, ai face bine să conștientizezi și tu acest aspect.

Balanță: Nu mai lua asupra ta toate problemele familiei, la urma urmei nu trebuie să te pui tu în pielea tuturor, ca să rezolvi problemele. Fii mai deschis la sfaturile celor din jur.

Scorpion: Situația în care te afli nu-și găsește rezolvare, dar un sfat bun din partea unei rude te va ajuta să gândești limpede și implicit să găsești soluția salvatoare.

Săgetător: Nu-ți pierde speranța pentru că doar așa poți trece mai ușor peste o dezamăgire. Dacă lucrurile se vor schimba, tu vei simți primul acest lucru. Dar nu spera la lucruri greu de atins.

Capricorn: Nu ai motive de panică, chiar dacă șefii te suspectează că nu îți duci la bun sfârșit sarcinile. Te vei descurca tu cumva, pentru că eşti muncitor.

Vărsător: Alegi să fii politicos cu cei din anturaj doar așa, de fațadă. În sinea ta, știi că nu ar merita prea multe din partea ta, dar treci cu vederea. Ai un caracter frumos, ce merită apreciere.

Pești: Te simți inspirat de o întâmplare care se petrece chiar sub ochii tăi și pe care o vezi ca pe o profundă lecție de viață, bună de transmis mai departe. O zi bună pentru introspecţie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Martie 2023
Stire din Fun : Mama eroină şi Sascha
Joi, 23 Martie 2023
Stire din Fun : Doamna la dietă
Joi, 23 Martie 2023
Stire din Fun : Realizări măreţe
Joi, 23 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 21 Martie 2023
Stire din Fun : Domnule, aveţi 50 de bani?
Pagina a fost generata in 0.4285 secunde