HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, DUMINICĂ

455
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, DUMINICĂ - logohoroscop-1708713387.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se poate să faceți o contestație, să vi se facă dreptate, să aveți acces la niște documente ca să știți ce aveți de făcut mai departe. O să dați bani ca să rezolvaţi o situaţie, însă totul va fi bine în final.

Taur: O să mai aveți de făcut plăți, poate rata la bancă ori altceva o fi urgent sau, oricum, obligatoriu. O să recuperați o sumă de bani și o să vă luptați să obțineți un supliment salarial, bonusuri, pentru că ați lucrat în plus.

Gemeni: O să puteți repara multe lucruri, printre care și o relație sentimentală care are un viitor și poate vă căsătoriți la anul. O să faceți toate demersurile ca să vă încasați banii.

Rac: În perioada următoare se anunţă o vacanţă de vis. Semnați acte, faceți drumuri, plăți, aveți restanțe morale, materiale.

Leu: O să recuperați, pe rând, banii pentru care ați muncit în ultima vreme, sau pe care i-ați împrumutat prietenilor. O să refaceți grupul cu care ați lucrat și o să vă redresați din punct de vedere financiar.

Fecioară: Poate o să dați dovadă de un plus de toleranță în relația cu partenerul de cuplu, lăsați reproșurile și mai și apreciați ce face celălalt. Se poate să reînnoiți buletinul, pașaportul și să dați emailuri, telefoane.

Balanță: Poate mai trebuie să duceți și alte acte ca să completați un dosar ca să primiți validare, pare să fie ceva stufos. Pregătiți o lansare pe piață, poate aveți examen, interviuri, o să fie ceva care vă ține în priză.

Scorpion: Se poate să găsiți un sejur de vacanță la un preț convenabil și nu o să mai stați pe gânduri, o să-l luați. Poate vă invită cineva într-o excursie, o mini-vacanță, că oboseala trebuie să aibă un remediu.

Săgetător: O să vă scoată cineva la întâlnire, să vă evaluați șansele de a fi împreună și o să puteți fi fericiți. E cineva care vrea să revină în viața voastră și o să se vadă, clar, o schimbare.

Capricorn: Poate găsiți o locuință la un preț bun și vă mutați fie în calitate de proprietar, fie de chiriaș. Se poate să reapară oportunitatea de a vă lua o mașină.

Vărsător: Aveţi câteva dorinţe greu de îndeplinit, dar nu imposibil. Poate mai încercați o reacomodare într-un parteneriat de afaceri.

Pești: Este momentul să petreceţi mai mult timp cu cei mici. Adevărul este că i-aţi cam neglijat în ultimul timp şi revolta este la ea acasă. Dar veţi face faţă cu brio!Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 23 Februarie 2024
Stire din Fun : Ce vacanţă! Ce croazieră!
Vineri, 23 Februarie 2024
Stire din Fun : Interviu de angajare
Vineri, 23 Februarie 2024
Stire din Fun : La masă, în Franţa
Vineri, 23 Februarie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 23 Februarie 2024
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele VINERI
Joi, 22 Februarie 2024
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 22 Februarie 2024
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, JOI
Miercuri, 21 Februarie 2024
Stire din Fun : Când te crezi şi frumos, şi deştept
Miercuri, 21 Februarie 2024
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce ne prezic astrele MIERCURI
Marţi, 20 Februarie 2024
Stire din Fun : Vecina nebunatică vine cu o propunere
Marţi, 20 Februarie 2024
Stire din Fun : Nu vă supăraţi, este caldă apa?
Pagina a fost generata in 0.4582 secunde