Horoscop. Ce ne prezic astrele, JOI

335
Horoscop. Ce ne prezic astrele, JOI - logohoroscop-1710961467.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești pe punctul de a obține o sumă importantă de bani dintr-o serie de activități și servicii pe care le-ai prestat fără prea multe bătăi de cap. A fost mai mult pasiune, și uite că ți-a prins bine să ieși din rutină.

Taur: Ziua de azi este cu totul specială. Vei avea parte de câteva picanterii din partea partenerului de viață, asta pentru că vrea să-ți demonstreze că focul iubirii dintre voi doi nu s-a stins.

Gemeni: Ai șansa de a fi în prim-plan, azi, pentru că te implici într-o problematică importantă, pe care o și rezolvi fără prea mult stres. Este important ca după acest succes să nu te culci pe o ureche.

Rac: Se anunță un nou început pentru tine, ceea ce înseamnă că va trebui să renunți la ceva în schimb. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că te vei detașa exact de lucrurile care nu îți aduc niciun folos. Și totul va fi de la sine, cât se poate de natural.

Leu: Ești prea arogant, iar acest lucru nu îți aduce beneficii pe niciun plan. Ar trebui să te pui pentru câteva momente în locul celor cu care interacționezi, ca să vezi cum se simt ei în astfel de momente.

Fecioară: Te simți norocos după ce afli că o sumă de bani este pe cale să fie a ta. Nu zilnic ți se întâmplă, dar azi ești plin de energie, poftă de viață și pregătit de aventură. Ai grijă ce riscuri îți asumi, să nu fie prea multe.

Balanță: Te pui cu cine nu trebuie, motiv pentru care vei avea de dus muncă de lămurire pentru a explica ceea ce faci. Intențiile tale sunt bune, dar acest lucru nu va conta pentru cei care îți pun bețe în roate.

Scorpion: Ziua de azi este dedicată sportului. Pentru că excesele din ultimul timp se văd, ai decis ca în această zi din săptămână să înceapă în forță. Este o decizie bună, care te va ajuta pe viitor.

Săgetător: Ești pe punctul de a semna un contract important, dar încerci să citești cu atenție toate punctele importante. Ești într-un impas de zile mari, dar totul se va termina cu bine, și totul va fi în favoarea ta.

Capricorn: Mai este un pic și trebuie să susții un examen foarte important. Ai în fața ochilor o filă din povestea vieții tale, pe care trebuie să o rescrii în favoarea ta. Nu da înapoi și nu te teme de nimic.

Vărsător: Ai câteva promisiuni pe care nu le-ai onorat, deci te simți cum nu se poate mai rău. Pentru tine, ceea ce promiți este literă de lege, motiv pentru care vei face tot posibilul să schimbi în bine ceea ce ai greșit.

Pești: Tentațiile sunt mari. Săptămâna aceasta este plină de ispite, așa că trebuie să ai mare grijă la ce spui și ce faci. Ai mare grijă să nu jignești, căci nu vei fi iertat cu una, cu două. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Martie 2024
Stire din Fun : Când se duce naibii totul
Miercuri, 20 Martie 2024
Stire din Fun : La o bere cu vecinul chinez
Miercuri, 20 Martie 2024
Stire din Fun : Dilema lui Ştrulă
Miercuri, 20 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 19 Martie 2024
Stire din Fun : Blonda la ginecolog
Marţi, 19 Martie 2024
Stire din Fun : Operaţiunea: Camuflarea amantului
Marţi, 19 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 18 Martie 2024
Stire din Fun : Pot să-ți zic Ghiocel?
Pagina a fost generata in 0.3754 secunde