HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, MARŢI

341
2
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, MARŢI - logohoroscop-1715621177.jpg

Articole recomandate

Berbec. Astăzi, ar trebui să fii atent în relațiile cu membrii familiei, deoarece se pot simți ușor jigniți. În același timp, Marte, conducătorul tău, este în semnul tău, ceea ce te face destul de asertiv! Schimbi lucrurile.

Taur. Evită conflictele cu cei din jurul tău, deoarece se pot aprinde ușor certuri din cauza tensiunilor din familie. E mai bine să eviți tot ce este negativ.

Gemeni. Disputele legate de bani ar putea să apară astăzi. Ar putea fi vorba despre fluxul de numerar, venituri și active, sau poate fi vorba despre o anumită posesie - ceva ce îți aparține. Fii pregătit pentru orice.

Rac. Fii atent la cum te comporți cu autoritățile astăzi, deoarece poți ajunge să ai discuții aprinse. Nu-ți dorești asta, așa că fii precaut.

Leu. S-ar putea să te simți nemulțumit fără să știi exact de ce. Lunile în conflict cu Marte te fac să te simți nesatisfăcut și chiar auto-critic. Încearcă să te relaxezi.

Fecioara. Fii răbdător cu prietenii și membrii cluburilor sau organizațiilor astăzi. Oamenii sunt mai sensibili decât de obicei, așa că încetinește puțin ritmul.

Balanța. Ești mai vizibil decât de obicei astăzi, ceea ce înseamnă că trebuie să fii atent la comportamentul tău în public. Evită orice dispute care ar putea rupe armonia.

Scorpion. Fii răbdător cu cei din jurul tău. Răbdarea este cheia pentru a evita conflictele, mai ales în domeniul sănătății.

Săgetător. Disputele cu partenerii sau în sporturi ar putea să apară astăzi. Însă, dacă ești răbdător și înțelegător, poți evita conflictele.

Capricorn. Activitatea crescută acasă poate testa răbdarea ta. Demonstrează grație în fața presiunii și fii calm în relațiile cu cei din jurul tău.

Vărsător. Fii pregătit pentru discuții aprinse astăzi, dar încearcă să tratezi cu înțelepciune aceste întâlniri verbale.

Pești. Astăzi este o zi de testare. Fii răbdător și deschis la compromisuri în relațiile cu cei din jurul tău.

Comentează știrea

Alexbosu20
14 mai

Ma intrat unghiul in deget dore tare

Alexbosu8
14 mai

Ma intrat unghiul in deget dore tare

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Mai 2024
Stire din Fun : Adevărul despre donaţii
Marţi, 14 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Luni, 13 Mai 2024
Stire din Fun : Harta prostiei umane
Luni, 13 Mai 2024
Stire din Fun : BANCURI
Duminică, 12 Mai 2024
Stire din Fun : A venit reporterul în sat
Duminică, 12 Mai 2024
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5248 secunde