HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ

434
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1698431669.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu vă lăsați intimidați în fața oportunității de a face o nouă cunoștință. Relațiile cu cei din jur sunt strânse şi aveți toată susținerea în ceea ce privește un proiect mai vechi pe care nu aţi avut curajul de a-l începe încă.

Taur: Țineți mult la drepturile personale, ceea ce atrage tensiuni profesionale. Fiți încrezător şi mențineți-vă pozițiile, căci în caz contrar ați putea pierde sume de bani considerabile.

Gemeni: Vă mobilizați deplin şi abordați cu energie rutina zilnică pe care o îndepliniți fără a vă plictisi. În a doua parte a zilei, veți avea parte de o călătorie spontană care va revigora atmosfera monotonă de dimineață.

Rac: Partenerul de viață ia decizii importante care afectează nu doar relația, ci şi starea în care vă aflați. Apelați la ajutorul celor mai în vârstă, sfaturile lor oferi pot schimba raporturile, rezolvând conflictul.

Leu: Aveți chef de distracție şi sunteți dispersat pe tot parcursul zilei. La muncă, intervin probleme care, dacă rămân nerezolvate, vor genera complicații nedorite.

Fecioară: Aveți succes în tot ceea ce întreprindeți, investițiile şi planurile de afacere fiind de o incredibilă reușită. Sănătatea este punctul slab care poate strica socotelile. Încercați să echilibrați dieta şi exercițiul fizic.

Balanță: Primiți sume importante de bani pe care aveți tendința de a le cheltui fără a lua în considerație planurile de lungă durată. Nu vă avântați în a face promisiuni pe care nu le veți putea îndeplini.

Scorpion: Comunicarea este foarte importantă pentru tine astăzi. Ții să împărtăşeşti păreri fără filtru, vei fi apreciat pentru onestitate, dar poți ajunge în situații delicate dacă nu filtrezi corect mesajul pe care vrei să îl transmiți.

Săgetător: Ești pe punctul de a săvârși o ilegalitate. Principiile tale morale şi etica sunt puse la încercare. Dacă vrei să depășești tentațiile, caută modalități de a suprima impulsurile negative.

Capricorn: Ești indiferent şi pe alocuri răutăcios cu cei dragi. Având parte de momente de relaxare şi gândire profundă, realizezi sursa problemei şi ajungi la concluziile de rigoare. Schimbându-ți atitudinea, poţi schimba şi raporturile cu cei din jur.

Vărsător: Sensibil şi meditativ, pierzi mult timp gândindu-te la viitorul îndepărtat. Simți nevoia de a face o schimbare de anturaj şi te apuci de proiecte creative pe care le aveau demult în plan.

Pești: Vrei să pornești într-o aventură într-un loc nou, dar decizi că singur reuşeşti să faci mai multe decât acompaniat fiind de prietenii care nu iau în serios impulsurile tale sufleteşti. Nu ezita să investești timp în proiectele personale, căci eşti într-un loc emoţional favorabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Octombrie 2023
Stire din Fun : În Rusia nu avem negri!
Vineri, 27 Octombrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 25 Octombrie 2023
Stire din Fun : Cum alegi cadoul pentru iubită
Miercuri, 25 Octombrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 25 Octombrie 2023
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele, MIERCURI
Marţi, 24 Octombrie 2023
Stire din Fun : Cu drag, fiul tău iubitor
Marţi, 24 Octombrie 2023
Stire din Fun : Soţia este de vină!
Marţi, 24 Octombrie 2023
Stire din Fun : La raport! Ce faceţi la muncă?
Pagina a fost generata in 0.4764 secunde