HOROSCOP. Ce ne prezic astrele SÂMBĂTĂ

461
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1700246747.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ați putea să demarați un proiect nou, pe care îl pregătiți de ceva timp, dar se pare că nu aveți încă suficienți bani. Ar fi o idee bună să cereți un împrumut de la o persoană apropiată, ca să vă duceţi visul la bun sfârşit.

Taur: Dacă vă căutați un loc de muncă, puteți fi optimist: astăzi este posibil să fiți ajutat de o persoană cu autoritate. Sunt șanse ca în curând să fiți foarte mulțumit de noul serviciu.

Gemeni: O rudă v-ar putea oferi un ajutor financiar neașteptat, ca să demarați o afacere. Dacă nu vă ajung banii, ați putea să vă asociați cu un prieten.

Rac: O persoană cu experiență v-ar putea dezvălui câteva dintre secretele sale din domeniul afacerilor. Este tot ce aveţi nevoie ca să reuşiţi tot ce aţi trecut pe foaie.

Leu: Se pare că aveți un program foarte încărcat, cu multe probleme de rezolvat și câteva drumuri scurte. Se întrevede o călătorie importantă, care ar putea avea urmări benefice în plan profesional sau în afaceri.

Fecioară: Se anunță o zi importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca unele Fecioare necăsătorite să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei.

Balanță: Se pare că sunteți hotărât să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales în plan profesional, și v-ați propus să găsiți noi surse de venituri.

Scorpion: După-amiază este posibil să aflați că urmează să încasați o sumă importantă. Ar putea fi vorba despre o moștenire sau despre un câștig neașteptat al partenerului de viață.

Săgetător: Dacă aveți de gând să cumpărați o locuință, azi aveți șanse reale să descoperiți o oportunitate care corespunde cerințelor și posibilităților dumneavoastră.


Capricorn: Aveți mari șanse de reușită la locul de muncă sau în afaceri. Colegii sau partenerii vă apreciază gândirea riguroasă și pragmatică și ar putea apela la sfatul dumneavoastră în chestiuni dificile.

Vărsător: S-ar putea ca o conversație cu o persoană apropiată să vă determine să vă revizuiți concepțiile despre bunăstare, acumulări materiale, avere.

Pești: Se pare că sunteți nemulțumit de modul în care evoluează viața dumneavoastră sentimentală și vă gândiți să faceți o schimbare semnificativă. Este o zi bună pentru a căuta soluții, dar nu și pentru a lua decizii pe termen lung.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Păţanii la reparaţia acoperişului
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Când să-l externeze, surpriză!
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Bulă îşi pune ştreangul de gât
Vineri, 17 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 16 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Atenţie, pericol de alunecare!
Joi, 16 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Cele şapte paradoxuri feminine
Joi, 16 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Femeia independentă, varianta 2023
Joi, 16 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Lecţie de vânzare-cumpărare
Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Ce minunat este în armată!
Pagina a fost generata in 0.4091 secunde