HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ

253
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1711739392.jpg

Articole recomandate

Berbec: Fără prea multe bătăi de cap, faci multe concesii când vine vorba despre un membru mai în vârstă din familie, însă și răbdarea ta are o limită. Înfuriat peste măsură, ajungi să spui ceea ce nu ar trebui.

Taur: Treci printr-un moment dificil. Familia are nevoie de sprijin moral și tu nu prea te pricepi astăzi la astfel de lucruri. Nu e de mirare că în ultima vreme te cam ocolesc toți cei care au probleme, pentru că le adâncești grijile.

Gemeni: Tu pui mare accent pe sentimente și de aceea nu înțelegi reacția persoanei iubite în momentul în care constată că vă lipsesc multe lucruri materiale.

Rac: Stai departe de agitația prietenilor și preferi o zi de liniște în care să te concentrezi pe tot ce înseamnă introspecție. Din când în când, familia îți mai tulbură liniștea cu probleme legate de locuință, dar per total nimic serios.

Leu: Treci printr-un moment destul de greu și cauți sfaturi la cei mai în vârstă. Primești sfaturi din toate părțile și rămâne la latitudinea ta să alegi ce crezi că ar fi bine pentru tine.

Fecioară: Ai senzația că numai tu mergi pe un drum greșit, în timp ce prietenii și-au găsit propriul drum și chiar o duc foarte bine. Mai bine ai încerca să te adaptezi situației pe care tu însuți ai creat-o.

Balanță: Stai în umbră și îi observi pe cei din jur pentru a vedea dacă nu cumva ai putea învăța câte ceva de la ei. Totuși, caută o rețetă a succesului doar a ta care să funcționeze indiferent de situație.

Scorpion: Regreți acum unele decizii din trecut și îți imaginezi cum ar fi fost dacă ai fi luat decizia potrivită. Din păcate, trecutul nu îl mai poți întoarce și tocmai de aceea este bine să treci peste.

Săgetător: Ești la începutul unui drum important și pentru că nu ai încredere în forțele tale, vezi în jur doar obstacole. Unii îți laudă ideile și te invidiază pe ascuns, deși tu simți că ești urmărit din toate direcțiile.

Capricorn: Treci prin niște momente grele la locul de muncă, pentru că ești acuzat de niște lucruri pe care nu le-ai făcut. Ești luat prin surprindere și nu știi ce să spui în fața vorbelor superiorilor.

Vărsător: Astăzi, este necesar să asculți ceea ce au alții de spus, pentru că inteligența colectivă te va ajuta să vezi lucrurile într-o altă lumină. Soluțiile apar ca din senin.

Pești: Ai senzația că orice spui astăzi este înțeles greșit și nu ești departe de adevăr. Te ferești să mai deschizi gura. Nu este o idee bună, mai ales dacă sfaturile tale sunt soluția salvatoare pentru cineva care chiar are nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Martie 2024
Stire din Fun : Bulă şi telefonul de la ANAF
Vineri, 29 Martie 2024
Stire din Fun : Un copil sigur pe el
Vineri, 29 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Vineri, 29 Martie 2024
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele, VINERI
Joi, 28 Martie 2024
Stire din Fun : Marea vânătoare
Joi, 28 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 27 Martie 2024
Stire din Fun : Jurnalul unei femei la volan
Miercuri, 27 Martie 2024
Stire din Fun : Bulă şi cu Ştrulă, mari poeţi
Pagina a fost generata in 0.3219 secunde