HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, VINERI

303
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, VINERI - logohoroscop-1710441138.jpg

Articole recomandate

Berbec: Succesul tău în afaceri se datorează unui ajutor pe care l-ai primit fără prea multe bătăi de cap. Ar trebui să ai grijă cui spui secretele tale, pentru că s-ar putea să vezi că altcineva îți fură ideile.

Taur: Majoritatea celor care te ceartă încearcă să schimbe la tine acele comportamente care nu te recomandă pentru noua ta meserie. Pentru tine va fi un proces destul de anevoios căci schimbarea nu vine din dorința ta proprie.


Gemeni: Nici nu se pune problema de împăcare cu un om cu care nu ai mai vorbit de mulți ani. Ești dușmănos de fel și nu te dai în lături din a face public acest lucru.

Rac: Dai înapoi pentru că succestul te cam sperie. Este un gest care îți va aduce multă nefericire. Mai bine pui mâna și devii cea mai bună variantă a ta, pentru a simți pe propria piele cât de bine și frumos este să fii la înălțimea așteptărilor.

Leu: Timpul pe care îl petreci cu cei mici este de calitate, motiv pentru care tu te simți mereu plin de energie și voie bună. Ar trebui să repeți acest tratament mai des, pentru că în cazul tău schimbările în bine sunt remarcabile.

Fecioară: Dacă te mai plângi că viața este grea pentru tine, cei din jur te vor exclude din teama de a nu fi și ei contaminați cu virusul pesimismului. Ai două variante, ori te schimbi în bine, ori îți ții gura cât poți de mult.

Balanță: Veștile bune se vor ține lanț în cazul tău, zile la rând. După ce o sumă importantă de bani îți intră în cont, afli că primești aprobările necesare pentru a începe o afacere de suflet.

Scorpion: Nu te aventura pe teritorii necunoscute, pentru că riști să rămâi blocat și să nu mai găsești calea de scăpare. Cel mai bine acționezi treptat, căci drumul spre succes este format din multe trepte.

Săgetător: Faci compromisuri doar de dragul de a face pe plac unor oameni în vocabularul cărora există numai cuvinte prin care să critice. Analizează situația cum știi tu mai bine, ca să fii în câștig.

Capricorn: Dacă problemele cu sănătatea au fost pregnante până acum, în sfârșit încep să se risipească. Ești foarte fericit că te simți din nou plin de viață. Nu te mai lăsa în voia sorții, începi să ai mai multă grijă de tine.

Vărsător: Bucuriile vieții te așteaptă la orice pas, asta pentru că și tu, la rândul tău, ești un izvor nesecat de fapte bune și dăruire. Pe principiul „bine faci, bine găsești”, vei obține de la viață cele mai frumoase lucruri. Rămâi la fel.

Pești: Încerci să fii ca un psiholog pentru un om drag ție, dar ajungi la concluzia că de fapt proiectezi asupra lui toate problemele tale. Lasă omul în pace, căci mai rău îi faci!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Martie 2024
Stire din Fun : Sunetul bucuriei supreme
Vineri, 15 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : Tu crezi în reîncarnare?
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : Femeile şi întrebările incomode
Miercuri, 13 Martie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 12 Martie 2024
Stire din Fun : Mama-i mamă!
Pagina a fost generata in 1.5017 secunde