HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, VINERI

322
HOROSCOP. Ce ne prezic astrele, VINERI - logohoroscop-1718303892.jpg

Articole recomandate

Berbec: Puneți suflet în tot ce faceți și sunteți hotărât să terminați tot ce ați început. Sunt favorizate câștigurile financiare și puteți să vă afirmați în societate.

Taur: În prima parte a zilei vă simțiți în stare să mutați munții din loc. Nu vă bazați prea mult pe capacitatea de efort, dacă vreți să nu aveți surprize neplăcute! După-amiază, sunteţi predispus la oboseală.

Gemeni: Sunteți în formă și bine dispus. Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și în societate. Situația financiară nu vă satisface, dar vă veți redresa curând.

Rac: Inventivitatea de care dați dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile în privința unei noi investiții se vor concretiza în scurt timp. Preocupat de afaceri, aveți tendința să neglijați problemele partenerului de viață.

Leu: Aveți succes în activitățile comerciale și sunt favorizate investițiile pentru cămin. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu un membru din familie.

Fecioară: S-ar putea să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăți, reușiți să vă descurcați foarte bine și să rezolvați toate problemele.

Balanță: Sunteți plin de energie și ideile dumneavoastră sunt apreciate. Dacă sunteți invitat într-o excursie, profitați de ocazie, chiar dacă trebuie să cheltuiți mai mulți bani.

Scorpion: Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea roade, odată cu finalizarea cu succes a unei activități importante. Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.

Săgetător: Se pare că aveți dificultăți materiale, dar dați dovadă de un randament excelent în activitățile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar și relațiilor de prietenie.

Capricorn: Aveți multe probleme de rezolvat și ar fi bine să vă organizați cât mai riguros. Deși sunteți o fire practică, vă sfătuim să nu refuzați ajutorul care vi se oferă. Nu-l veți primi de două ori!

Vărsător: Sunteți încrezător în forțele personale și plin de energie. Puteți avea mari satisfacții pe plan intelectual și social. Relațiile sentimentale decurg excelent.

Pești: Vă simțiți plin de energie și în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimați capacitatea de efort, pentru că riscați să aveți probleme de sănătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Iunie 2024
Stire din Fun : Bulă are probleme de sănătate
Vineri, 14 Iunie 2024
Stire din Fun : La hanul "Vasile şi Balaurul"
Vineri, 14 Iunie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 13 Iunie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 12 Iunie 2024
Stire din Fun : Logic, nu?
Miercuri, 12 Iunie 2024
Stire din Fun : Femeia şi agenţia matrimonială
Pagina a fost generata in 0.4572 secunde