HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele, în această zi

364
HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele, în această zi - logohoroscop-1657539297.jpg

Articole recomandate

Berbec. Eşti înconjurat de multă lume, astfel că surprizele se vor ţine lanţ. Pe de o parte, este posibil să călătoreşti frecvent pe distanţe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale şi profesionale ivite, aparent, din senin. Iar, pe de altă parte, vei fi nevoit să participi la cursuri, seminari.



Taur.
Primele zile ale săptămânii anunţă câştiguri surprinzătoare. Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea, creşte riscul de a cheltui mult. Ai preocupări intelectuale!

Gemeni. În primele zile ale săptămânii, eşti plin de viaţă şi încrezător în forţele tale. Controlează-ţi stările şi reacţiile, pentru că există riscul să strici situaţii şi relaţii bune. Sunt posibile cadouri sau veşti legate de capitolul financiar.



Rac.
Ai stări confuze, eşti mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La serviciu ai multe de făcut, astfel că ar fi bine să apelezi la sprijinul colegilor.



Leu.
Prietenii îţi deschid ochii, poate chiar implicându-te în situaţii inedite sau propunându-ţi proiecte comune de anvergură. Totul este însoţit de note amuzante, aventuri, fiind posibilă chiar şi o idilă. Fii prudent şi nu te baza prea mult pe unii şi alţii.

Fecioară. Şefii te cheamă la raport, eşti bine susţinut de aceştia, iar unii chiar îţi vor propune fie sarcini de lucru noi, de anvergură, fie un post de conducere pe termen lung. Fii prudent şi nu te hazarda în acţiuni mai mult decât poţi duce la bune sfârşit.

Balanţă. Domeniile spirituale, filozofia, religia, studiile pe termen lung sau călătorii în străinătate sunt aspectele care te preocupă în mod special la începutul acestei săptămâni. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente, de aceea, lasă loc şi factorului neprevăzut.

Scorpion. Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani, bunuri, cheltuieli comune cu alţii. Ai şanse să primeşti bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândeşte să-ţi ofere un cadou deosebit.

Săgetător. Se conturează un spectacol în relaţiile parteneriale, astfel că este bine să fii pregătit pentru discuţii lungi şi turnuri ale unor înţelegeri considerate până nu demult sigure şi confortabile. Ia aminte la ce se discută şi petrece în segmentul partenerial, deoarece se anunţă fie sfârşitul unora, fie debutul altora.

Capricorn. Apar probleme de sănătate sau la locul de muncă. Există ceva ascuns sau neştiut în aceste zone, astrele trimiţându-ţi impulsuri pentru a fi atent. Oboseala este accentuată, iar consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Fii prudent şi îngrijeşte-te serios.

Vărsător. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii te solicită mult, astfel că vei fi nevoit să te ocupi pe îndelete de cei dragi. Sunt posibile discuţii aprinse, răsturnări de situaţie vizavi de planurile comune, dar şi lămurirea unor conflicte mai vechi. Cu totul altfel se vor desfăşura aceste relaţii de acum încolo.

Peşti. Chiar dacă ai de rezolvat multe şi mărunte în afara casei, sufletul tău va dori mai mult compania membrilor familiei şi ambianţa domestică. Treburile gospodăreşti le poţi rezolva mai uşor, însă ar fi bine să ceri sprijinul sau măcar sfaturile celorlalţi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 20 Iunie 2021
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Pagina a fost generata in 0.4918 secunde