HOROSCOP. Ce prezic astrele DUMINICĂ

825
HOROSCOP. Ce prezic astrele DUMINICĂ - logohoroscop-1677869279.jpg

Articole recomandate

Berbec. Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter în semnul tău. Astrele îți recomandă să te și răsfeți zilele următoare, nu doar să muncești. Este timpul să îţi faci o bucurie, chiar dacă vei cheltui ceva bani.

Taur. Te macină serios unele gânduri care nu își au rostul. Timpul este prețios și nu trebuie irosit pe nimicuri. Pune-te pe primul loc.

Gemeni. Te paște o lună foarte importantă! Încearcă să rezolvi din conflictele de la serviciu sau să mai repari din greșelile repetate. De lucrul ăsva va depinde bunăstarea ta viitoare.

Rac. O zi bună pentru a te pune în valoare, mai ales la locul de muncă. Ai nevoie să ieși în față, să îți spui de fiecare dată cuvântul. Mare grijă la conflictele ce se vor isca.

Leu. Astrele îți vor oferi nenumărate oportunități pentru a învăța. Ar fi păcat să opui rezistență crezând că le știi tu pe toate. Fii mai deschis către oportunităţi.

Fecioară. Mercur se apropie de o conjuncție cu Saturn. Vei fi tentat să preiei o parte din responsabilitățile colegilor fără ca ei să îți ceară. Nu exagera, nu e treaba ta, şi rişti să faci dezordine.

Balanță. Te dai peste cap pentru toată lumea după care vei rămâne dezamăgit că nu ai parte de reciprocitate. Întreabă-te de ce faci asta. Nu mai încerca să mulţumeşti pe oricine,.

Scorpion. Ai prefera să stai mai mult la serviciu decât acasă cu familia. De altfel, fugi de orice formă de responsabilitate. Poate că este cazul să apelezi la ajutor specializat.

Săgetător. Astrele îți sunt favorabile. Depinde doar de tine să vezi partea plină a paharului. De altfel, optimismul va avea efecte benefice în orice perioadă a vieţii tale, nu doar acum.

Capricorn. Discuțiile cu partenerul despre bunul mers al gospodăriei vor fi intense, dar necesare. Veți rezolva probleme destul de serioase, pe care le-aţi tot amânat.

Vărsător. Mintea îți merge de minune! Și ar fi bine să nu le comunici fără a primi ceva în schimb. Este momentul să înveți să fii mai pragmatic. Beneficiul este doar al tău.

Pești. Cu greu îți va fi zilele acestea să te abții de la tot felul de cheltuieli! Cert este că vei resimți o presiune mărită. Poate că nu ar strica să încerci să faci mai mult economii, pentru un viitor incert.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 26 Martie 2023
Stire din Fun : Jurămintele unui soţ infidel
Vineri, 24 Martie 2023
Stire din Fun : Mama eroină şi Sascha
Joi, 23 Martie 2023
Stire din Fun : Doamna la dietă
Joi, 23 Martie 2023
Stire din Fun : Realizări măreţe
Joi, 23 Martie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 21 Martie 2023
Stire din Fun : Domnule, aveţi 50 de bani?
Pagina a fost generata in 0.2066 secunde