HOROSCOP. Ce surprize ne-au pregătit astrele, azi

559
HOROSCOP. Ce surprize ne-au pregătit astrele, azi - logohoroscop-1656696247.jpg

Articole recomandate

Berbec: Obiectivele tale şi ale partenerului de viaţă sunt similare, motiv pentru care decideţi să faceţi echipă. Cu toate că veţi avea câteva certuri, totul va decurge destul de bine, mai ales pe plan financiar.

Taur: Încrederea pe care o ai într-un partener de afaceri este atât de mare încât eşti în stare să bagi mâna în foc pentru el. Ai mare grijă să nu fii dezamăgit, căci nu mereu lucrurile îţi vor ieşi așa cum ai sperat.

Gemeni: Cu sănătatea stai mai bine ca niciodată, pentru că ai început să ai grijă de tine. Atenţie la cheltuielile neprevăzute, căci se anunţă distracţii mari în următoarea perioadă.

Rac: Nu te mai încrede în oamenii care îţi promit multe şi mărunte, căci nu este soluţia optimă pentru o viaţă fericită. Ai mare grijă la sfaturile pe care le primeşti de la o persoană mai în vârstă, pentru că nu te vor ajuta foarte mult în problemele pe care le ai.

Leu: La capitolul finanţe stai mai prost ca niciodată, pentru că ultima vacanţă te-a adus în pragul falimentului. Acum trebuie să strângi cureaua mai mult ca oricât. Nu va dura foarte mult şi totul va reveni la normal.

Fecioară: Este timpul să faci o schimbare majoră şi de impact în viaţa ta. Fie că este vorba despre anumite modificări în cămin, fie că alegi o nouă coafură, simţi că ceva nu mai merge şi ai nevoie de un suflu nou.

Balanţă: Stresul prin care ai trecut în ultimul timp şi-a cam pus amprenta asupra stării tale de sănătate. Te simţi epuizat din toate punctele de vedere şi vrei o vacanţă destinată exclusiv odihnei.

Scorpion: Deciziile cele mai importante pe care trebuie să le iei îţi creează angoase. Cu toate acestea, trebuie să fii recunoscător pentru toate lucrurile frumoase care ţi se întâmplă.

Săgetător: Este un pas important că decizi să iei o pauză. Te va elibera de stres şi astfel te vei simţi mai bine ca niciodată. Odihna este terapia pe care trebuie să o urmezi fără a sta prea mult pe gânduri.

Capricorn: Nimic din ce ai promis nu ţi se pare greu de dus la îndeplinire, mai ales că la mijloc se află bucuria unor copii. Se anunţă un sfârşit de săptămână plin de relaxare şi voie bună.

Vărsător: Ai început să pui preţ pe fiecare clipă petrecută alături de cei dragi, pe fiecare salut primit din partea oamenilor sau pe fiecare vorbă frumoasă. Eşti un om care merită toate lucrurile frumoase, căci ai un suflet nobil.

Peşti: Dezamăgirile sunt efemere, ceea ce este bine pentru tine. Este spre binele tău să îţi păstrezi optimismul la cote maxime. Eşti ca un soare pentru cei din jur. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 01 Iulie 2022
Stire din Fun : Marele vânător Jon
Vineri, 01 Iulie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 30 Iunie 2022
Stire din Fun : Bulă şi factura
Joi, 30 Iunie 2022
Stire din Fun : Un mecanic, la Judecata de Apoi
Joi, 30 Iunie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 29 Iunie 2022
Stire din Fun : Acel moment când se înfurie patronul
Miercuri, 29 Iunie 2022
Stire din Fun : Blonda şi mesajul de 1 Iunie
Pagina a fost generata in 0.431 secunde