HOROSCOP. Iată ce prezic astrele MARȚI

457
HOROSCOP. Iată ce prezic astrele MARȚI - horoscop-1667222737.jpg

Articole recomandate

Berbec: Spui câteva secrete cuiva apropiat cu privire la o situație care te macină. Chiar dacă ajutorul în rezolvarea problemei nu este posibil, măcar suportul moral îl ai de partea ta.



Taur:
Ideile tale la locul de muncă sunt originale, iar superiorii te apreciază pentru interesul pe care îl acorzi serviciului. Acasă ai de-a face cu niște situații tensionate.



Gemen
i: Vei afla că cineva din familie are necazuri mari, dar le ascunde pentru a nu te îngrijora. Dai telefoane, faci investigații mai ceva ca un detectiv.

Rac: Te străduiești să ieși în evidență atunci când nu este cazul. Lipsa de organizare poate fi taxată dur la locul de muncă. Nu lăsa problemele personale să influențeze capacitatea ta de lucru.

Leu: Ai comis niște greșeli destul de grave față de cineva și este momentul să îți ceri scuze. Familia are mai puțină toleranță decât de obicei față de pornirile tale impulsive.



Fecioară
: Întâlnirile pe care le ai astăzi nu se finalizează așa cum ți-ai dori. Simți că ai pierdut vremea pentru un lucru inutil. Partenerul de viață nu te lasă în depresie, ci îți sugerează să te orientezi către alte parteneriate.

Balanță: Durerile de cap nu îți dau pace, iar starea ta fizică se deteriorează de la o zi la alta. Ai face bine să lași stresul deoparte pentru câteva zile și să te relaxezi acasă.

Scorpion: Ți-a dispărut motivația astăzi și ai idee cum să o recuperezi. Discuțiile lungi cu un prieten apropiat te pot ajuta să te mobilizezi. La locul de muncă sunt relații tensionate și ți-e greu să te concentrezi.

Săgetător: Te-ai victimizat foarte mult timp și te-ai cam săturat de acest rol. Ai tendința să îi îndepărtezi pe cei care vin la tine să se plângă.



Capricorn
: Vei avea parte de o schimbare neașteptată în program, dar nu îți face griji, pentru că este de bun augur. Ai ocazia de a întâlni persoane influente ce te pot ajuta în ascensiunea profesională.

Vărsător: Astăzi, ești de o sensibilitate crescută și nu este bine să te afli în preajma persoanelor rele de gură. Orice cuvânt mai dur te poate afecta.



Pești
: Te-ai hotărât să faci o mare schimbare în viața ta. Poate fi vorba despre o căsătorie sau de schimbarea domiciliului. Oricum ar fi, prietenii apropiați sunt surprinși de decizia ta, dar te susțin în continuare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Iată ce prezic astrele
Pagina a fost generata in 0.3459 secunde