Horoscop săptămânal

1084
Horoscop săptămânal - horoscop-1316209056.jpg

Articole recomandate

Berbec (21 martie - 20 aprilie): Te așteaptă o săptămână plină. Vei munci, dar vei fi și bine răsplătit pentru asta. Implică-te în acțiuni din care pot ieși bani și la sfârșitul săptămânii. Pe plan familial, lucrurile sunt în ordine.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Nu da crezare tututor bârfelor pe care le auzi. Nu te certa cu persoana iubită la sfârșitul săptămânii dacă vrei să ai liniște. Norocul este de partea ta.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Ai muncit mult peste vară și ar fi momentul să ai mai multă grijă de tine. Stresul și anxietatea îți pot crea probleme de sănătate. Poate că vei da lovitura din punct de vedere financiar. Norocul te urmează îndeaproape.
Rac (22 iunie - 22 iulie): O nouă legătură romantică va prinde contur pe joi, legată de activitățile în cadrul unui grup. Fii atent să nu dezvălui informații secrete.
Leu (23 iulie - 22 august): Nu lăsa pe nimeni să profite de pe urma talentelor tale la începutul săptămânii. Fii hotărât în ceea ce privește scopurile propuse și fă-ți treaba bine. Așteaptă-te la schimbări la locul de muncă.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Interesul tău va fi captat de latura creativă. Prezintă-ți lucrarea cu toată încrederea. Vei avea parte de clipe plăcute dacă vei ști să amesteci plăcutul cu utilul. O poveste de dragoste apărută pe neașteptate se va stinge la fel de brusc.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Încearcă să eviți conflictele cu colegii. Tensiunea crează o puternică stare de stres. Ziua norocoasă va fi vineri!
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Nu-ți depăși bugetul! Trebuie să-ți păstrezi situația financiară în ordine dacă nu vrei să ai parte de experiențe nedorite. Ziua ta norocoasă va fi joi!
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Energia ta se află la cote înalte și vei obține mai mult decât ți-ai propus. Rezolvă-ți corespondența pe care ai amânat-o. Ziua ta norocoasă va fi miercuri!
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Fă lucrurile în felul tău și nu-i bate la cap pe cei pe care îi iubești. Nu te încăpățâna atunci când este vorba de problemele familiale. Ziua ta norocoasă va fi sâmbătă!
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Evită contactele cu persoanele dezagreabile ție. Tendința de a fi critic și de a-ți exprima părerea în legătură cu orice vor avea drept consecință o reputație proastă. Ziua ta norocoasă va fi marți!
Pești (19 februarie - 20 martie): Poți să faci o schimbare de domiciliu. Investițiile în proprietăți vor da roade. Ar fi bine să discuți cu partenerul intențiile tale mai înainte de a le pune în practică. Zi norocoasă - joi!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Fun : Muzica și leii în deșert
Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Fun : Încep nunțile!
Pagina a fost generata in 1.6803 secunde