Horoscop săptămânal

966
Horoscop săptămânal - horoscopmare1-1310162839.jpg
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Te așteaptă o săptămână plină de încercări și de bucurii. La locul de muncă ești cam stresat, dar colegii te susțin și te ajută.

Taur (21 aprilie - 21 mai): În primele zile ale săptămânii te gândești să-ți iei un mic concediu. Îți vei face un nou prieten, vei avea multă energie și satisfacții sociale și financiare.

Gemeni (22 mai - 21 iunie): Ai o stare de spirit pozitivă, iar lucrurile pe care ți le propui îți ies fără prea mult efort. La sfârșitul săptămânii vei organiza o petrecere și vei socializa mult.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Este posibil să ai parte de o răceală. Vei simți nevoia unor zile libere, deși munca pe care o faci te mulțumește mult. Pe plan financiar nu ai parte de probleme.

Leu (23 iulie - 22 august): Ești cu capul în nori, nu reușești deloc să fii pragmatic. Prea multe planuri idea-liste. Vei fi dezamăgit de un prieten apropiat.

Fecioară (23 august - 21 septembrie): Ai parte de un surplus financiar de care aveai nevoie cu disperare. Ești prietenos și oferi ajutor fără să aștepți nimic în schimb, însă adevăratele sentimente vor sta ascunse.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Unul din planuri prinde contur, ceea ce îți dă mai multă încredere și te face să vezi viața într-o notă optimistă. Bună înțelegere cu familia.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Ești plictisit și nu știi de ce, nu ai chef de nimic. Ai tendința să te cerți cu toată lumea. Se impune mai multă odihnă.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Primești un cadou neașteptat de la o persoană cunoscută recent. Întâmplarea poate naște tensiuni în cuplu. Jobul te motivează, iar cu situația financiară stai bine.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Reac-ționezi cam agresiv la fiecare lucru care te supără. Fii mai calm. Este posibil să pierzi o sumă importantă de bani. Din fericire, relația de cuplu merge bine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Ți-ai dori mai multă siguranță în viața ta. Încearcă să ceri ajutorul celor din jur. La jumătatea săptămânii ai parte de o mare bucurie.

Pești (19 februarie - 20 martie): Apar câteva încurcături de ordin sentimental. Nu te pripi să îl acuzi pe celălalt, mai bine recunoaște-ți vina. Ai parte de un tonus bun. Nu uita că ai nevoie de odihnă și relaxare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Fun : BANCURI
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Fun : Evreul și bustul lui Lenin…
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Fun : Avionul cu nebuni…
Vineri, 08 Iulie 2011
Stire din Fun : Goya
Pagina a fost generata in 1.6599 secunde