Horoscopul iubirii 2013

615
Berbec: Anul 2013 pare un an relaxat. În casele astrologice relevante pentru viața sentimentală și de cuplu a Berbecilor nu se petrec fenomene bulversante, așa că nu se întrevăd schimbări majore.


Taur: Pot apărea obstacole sau îndepărtări, se poa-te să-l simți pe celălalt mai distant. Vârsta sau diferența de vârstă este posibil să aibă o însemnătate aparte.

Gemeni: Saturn a părăsit casa romantismului și a sexualității Gemenilor în luna octombrie a anului trecut, după o ședere de 3 ani, în care se poate să-ți fi răpit din entuziasm. Dar acum calea este liberă pentru exprima-rea deplină a iubirii carnale!

Rac: În 2013 lucrurile sunt privite cu seriozitate. Relațiile tind să aibă o notă profundă, gravă, uneori dramatică. Pot apărea încercări, frustrări, interdicții, întârzieri, imposibilități.

Leu: Ianuarie 2013 vor-bește despre pasiune și cucerire. Marte poate uneori să forțeze nota, să pretindă, să impună, să atace. Ai nevoie de diplomație pentru a elimina riscul conflictual.

Fecioară: Nu este sigur că în 2013 mai poți conta pe realismul Fecioarei, când vine vorba de dragoste. Pluto în casa erotis-mului Fecioarei îți răscolește simțu-rile, sexualitatea clocotește în tene-bre, instinctele îți pot răvăși viața.

Balanță: Perioadele cele mai active în plan sentimental-relațional în 2013 sunt: ianuarie, martie-aprilie, iunie-august și noiembrie-decembrie. Este dificil de spus dacă vor aduce evenimente fericite sau nefericite.

Scorpion: Cu sufletul de-bordând și cu capul în nori, riști să te desprinzi de instincte, lăsând trupul să șomeze. Ultima decadă din aprilie și toată luna mai 2013 sunt pătrunse de pasiune și foarte motivante relațional.

Săgetător: Dacă ai o relație, aceasta trece printr-o fază fericită. Omul de alături poate avea realizări profesionale sau financiare sau un alt gen de reușită.

Capricorn: Martie 2013 aduce în atenție conversația, plimbările și călătoriile cu tentă romantică. A doua parte a lunii aprilie și toată luna mai 2013 stimulează viguros energia sexuală și înclinațiile romantice.

Vărsător: Începi anul 2013 într-o formă sexuală fabuloasă! Pe fondul dezlănțuirii instinctelor se dezvoltă firesc pasiunea. Pot apărea impulsuri amoroase bruște, valuri de roman-tism arzător.

Pești: Te afli într-o etapă a vieții care îți subliniază predispoziția lirică. Tot ce creează emoție - poezia, arta, frumosul - te impresionează, te cheamă mai aproape. Pe această sensibilitate crescută, sentimentele înfloresc mai ușor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 27 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 27 Decembrie 2012
Stire din Fun : Imnul angajatului model
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.366 secunde