Horoscopul săptămânii

329
Berbec: Interesantă săptămână pentru tine la capitolul bani câștigați din munca proprie. Planeta Marte va intra în semnul Taurului, dinamizându-ți sectorul finanțelor.
Taur: Multă energie și poftă de viață se anunță începând cu această săptămână. Marte, planeta acțiunii, va intra în semnul tău zodiacal, oferindu-ți im-bolduri de a te ocupa de tot și toate.
Gemeni: În cazul tău se pare că relațiile cu prietenii și protectorii se îmbunătățesc. Fii foarte atent la persoanele din jurul tău și nu lăsa pe nimeni să profite de tine.
Rac: În prima parte a săptămânii ești plin de energie. Sunt posibile cadouri sau poți afla informații interesante legate de remunerația de la locul de muncă.
Leu: Minunată săptămână pentru tine la capitolul carieră și imagine în ochii celorlalți. Fii prudent, încearcă să nu răspunzi la provocări și ocupă-te doar de treburile tale. Există riscul să îți strici foarte ușor imaginea în ochii celorlalți.
Fecioară: Entuziasmul de a călători va fi la cote periculos de înalte, de aceea bine ar fi să îți temperezi stările. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile legate de drum și pleacă doar dacă este absolut necesar.
Balanță: Sunt posibile conflicte sau neînțelegeri, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Zilele de 12 și 13 sunt benefice pentru a sta doar cu tine însuți. Sănătatea devine vulnerabilă.
Scorpion: Tu începi săptămâna cu aspecte legate de domeniul profesional. Un șef ți-ar putea crea neplăceri, dar sunt momente pasagere. La serviciu se mai liniștește forfota. Relațiile colegiale se îmbunătățesc.
Săgetător: În primele zile ale săptămânii, dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Se întrezărește multă muncă, însă remunerația lasă mult de dorit. Relațiile colegiale vor deveni foarte dinamice.
Capricorn: Pentru tine se pare că se deschide sezonul distracțiilor. Relațiile sentimentale vor deveni destul de conflictuale, astfel încât se recomandă multă prudență.
Vărsător: Începând cu această săptămână se pare că eforturile tale se vor orienta către casă și familie. Planeta Marte va păși în semnul Taurului, oferindu-ți mult spor în treburile gospodărești.
Pești: În primele zile ale săptămânii ai foarte mult de lucru la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea fluctuează destul de mult, vizate fiind sistemul circulator și picioarele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Mai 2011
Stire din Fun : Fericirea pentru el și ea
Pagina a fost generata in 1.5996 secunde